Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz ruzsabazsa #105 üzenetére
"Más forrásból viszont tudjuk, hogy a GT540 ára Vitamax (feltöltőkártyás) csomagban 46 990 Ft".
Itt: [link]
Csak a postpaid csomagok vannak fent.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz ruzsabazsa #212 üzenetére
Jaja, főleg az LG-nek
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz ruzsabazsa #256 üzenetére
F*szom a Vodafone dilettáns bandájába... Telefonos ügyfélszolgálat nem is hallott a készülékről, bementem az Árkádba, fél óra sorbanállás után kiderült, hogy ja, nekik sincs ilyen... Persze kérdezni nem lehet, mert ugye sorszám van... Jól összevesztem velük. Mammut LG márkabolt készséges lett volna, de még ők sem kaptam a telefonból.
Valaki meg tudja mondani, hogy Budapesten hol lehet megfogni, megnyomkodni a készüléket?
-
LouiS22
veterán
válasz ruzsabazsa #284 üzenetére
APP2SD - SD kártyára telepíti a programokat, nem pedig az internal storage-ra (ami ugye meglehetősen véges, kb. 100 mega). Egy navi program, pár méretesebb alkalmazás, és máris low storage figyelmeztetés.
A 2.2-től kezdve a Google hivatalosan is támogatja a kártyára telepítést (de a fejlesztőknek kell engedélyezniük).
Egyszóval: több hely
PS: Tudtommal GT540-hez nem csinálta még meg senki az APP2SD-t. Sajna a közösségek által annyira nem támogatott készülék. Modaco is kivette a "támogatási" listából. Lengyel fórumokat érdemes "olvasni", ott elég sok készülék elfogyott, és ahogy láttam, elég aktívan barkácsolnak is.
-
senior tag
válasz ruzsabazsa #566 üzenetére
HA lesz még addigra ez a teló... de szerintem addigra lesz jobb
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
ben11
őstag
válasz ruzsabazsa #566 üzenetére
Én is szeptemberre időzítem a vételt,feltéve, hogy akkor még ilyen kedvezményesen hozzá lehet jutni vodánál..
-
bobace
addikt
válasz ruzsabazsa #1045 üzenetére
Az a 800 mhz egy szállal sem gyorsabb mint ez a 600-as. A kijelző tényleg nagyobb Én ezt választanám.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz ruzsabazsa #1047 üzenetére
Ami az Optimusban van, de más gyártja, ezért nem mérvadó az órakel..
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
jooker82
nagyúr
válasz ruzsabazsa #1049 üzenetére
Ha másban nem is tudsz dönteni,legalább a külsejét nézdd meg,mmelyik az elegánsabb dizájnosabb...a spica egy bazi nagy dimatlan alakú telefon...
Az optimusra legalább felnéznek...
A vodafonnál hogy lehet internetre előfizetni??havidijasra gondolok..vmi beállitás kell??....és a 2000 ft os az meddig jár be nektek??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
devast
addikt
Proci a legkevesebb különbség... Mindössze annyi, hogy spica-hoz (még) nincs normális 3d támogatás. Viszont spica kapacitív, a gt540 meg rezisztív. Meg kéne tapiznod mindkettőt, és azt vidd amelyik jobban bejön
-
SPY0817
aktív tag
Hali én ugyan ebben a dilemában vagyok voltam.. Spicát Optimust próbáltam már sajnos Spicaból csak az 1.5öt abból van már 2.1es és sokat javult de 1.5el nem ajánlom mivel lsabb és az a 800mhz az csak jól hangzik.. de valójában legalábbis 3d ben a 600mhz-s Optimus még a 2.1el frissített Spicát is megeszi pedig az csak 1.6.. és erre hivatalosan 2.2 várható.. elméletben..
Szóval sebesség szempontból mindenféleképpen Optimus..
Kijelző mérete tény hogy kisebb de sztem nem túl kicsi a 3" sem a kapacitiv kijelző hiány ebben az esetben nem nagy hiány mert az sem multitács.. emellett "körömmel is használható" érzékeny és pontos.. szóval nem rossz..
Árban közel azonos.. de én optimus párti lettem.. nézzél pár youtube videót és te is rájössz hogy jobb az..
Jelenleg ha vennék Optimust vennék.. csak sajnos most anyagilag nem úgyvagyok és hivatalosan függetlenül nincs is magyarorzágon csak vodásan.. erre kéne egy jó alternatíva hogy ne vodásan... és ne bolti garis legyen..
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Chuck Norris
senior tag
válasz ruzsabazsa #1049 üzenetére
Én a spicamat cseréltem le optimusra, szerintem jó döntés volt. A spicának két előnye van, az egyik, hogy a képernyő sokkal jobb és van négy irányú gomb, viszont minden másban az optimus jobb.
-
Naras
őstag
válasz ruzsabazsa #1421 üzenetére
Hi!
A nincs felugró ablak azt jelenti, hogy nem vágja az arcodba a főképernyőn, hogy új SMS-ed van, nem azt, hogy nem jeleníti meg.
Csippan egyet (beállítás szerint), és a felső sávban megjelenik az ikon, hogy kaptál SMS - t.
Androidról lévén szó azonban rengeteg app létezik a legkülönfélébb funkciókkal, így kb. úgy szabod személyre a telefonod, ahogy akarod. Szinte mindenre létezik valami megoldás, amire csak kellhet... (erre is)Ha nem veszel mobilnetet, és be sem lesz állítva a telódon, akkor ha meg gebed, akkor sem tud felmászni netre wifi nélkül.
Ha pedig a közelben van a wifi, csak egyszer beállítod, és már fenn is van. Legközelebb pedig nem is kell csinálnod semmit, csak bekapcsolni a wifi modult... ilyen egyszerű...
Plusz átkapcsolhatod a telót 2G - re, hiszen úgysem használod a 3G - t...
Egyébként az adatforgalom mérésére is léteznek appok, ha olvastad a fórumot, akkor találkoztál is már 1-2 - nek a nevével...Filmeket annyira konvertálni nem kell, mivel viszi az xvid - et, divx - et hanyagolni kell, de úgysem sokmindent tömörítenek manapság azzal, inkább az xvid a menő.
Idézet a cikkből:
"A videónál viszont van okunk örömre: a készülék támogatja a DivX és az XviD tömörítésű fájlok lejátszását. DivX-nél sajnos nagyon alacsony a felbontás korlátja (320 x 240 pixel), XviD-nél viszont akár a 800 x 480 pixeles felbontás is szóba jöhet, igaz, azt már kicsit akadozva vitte a készülék. A H.264 tömörítésű MPEG4 fájlok lejátszása viszont nem okozott gondot neki."
Ha nagyon konvertálgatni akarsz (pl. 800x480 - nál nagyobb videókat kisebbre), akkor akármilyen konverter jó. (pl. Virtual Dub)Ráadásul újabb jó hír, hogyha szeptemberben veszed, kb. egy hónapot kell várnod, és jön, jön, jön a vizipók... a 2.1 - es Android... mely jobb funkciókat, gyorsabb működést, s sokminden mást hoz majd magával, még emelve a telefon értékét... és az élvezeteket
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
válasz ruzsabazsa #1458 üzenetére
Hát, így biciklizzen az ember begipszelt lábbal, miközben fogja a telót jobb kézben, és az iGO - t bambulja, s leesik a lánc, amit sikerül visszaszenvedni egy váltással a helyére, de nem tud megfordulni normálisan, mert jön egy auto...
Igazság szerint mikor a telefont elejtettem, s próbáltam utána kapni, még a kormányt is sikerült elrántani, és repültem utána én is... rá a gipszelt lábamra
[ Szerkesztve ]
-
huntenseN
tag
válasz ruzsabazsa #1591 üzenetére
Restore.
-
veterán
válasz ruzsabazsa #1882 üzenetére
hát általam látott leírás alapján 32 gb-ig, de tekintve, hogy még a leglassabbak is kb 35k körül vannak de inkább mégtöbb, ahol egyáltalán kapható, így lehet hogy nem is számít annyira
még normál sd méretben is van vagy 25k, microsd-ben még drágább...
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Inarus
addikt
válasz ruzsabazsa #1885 üzenetére
Nem, egyáltalán nem kell. A végleges kapacitását 3-4 töltési alkalom után éri el.
Jópár éve nem nagyon kapni olyan új készüléket, amiben olyan aksi volt amit kellett. Ez egy nagyon lassan kihaló, hülye rögzülés az emberek fejében.[ Szerkesztve ]
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz ruzsabazsa #1885 üzenetére
Ezeket a li-ion(vagy milyen )akksikat nem szabad formázni
Legalábbis ezt olvastamMegelőztek
[ Szerkesztve ]
Daark minimalism
-
Naras
őstag
válasz ruzsabazsa #3406 üzenetére
Nem szól az rosszul, vedd le a hangerőt a legmagasabb fokozatról, és jó lesz...
Nem egy 5.1 - es atommeghajtású házi hangfalszettről van szó...
Ha zenét akarsz hallgatni, akkor ott a Jack dugó, bele lehet nyomni akármilyen fülhallgatót...
(sztem kifejezetten szánalmas, mikor egyesek - és ez persze nem rátok vonatkozik - az utcán cincogtatják a telefonukat, miközben a kezükben lóbálják, és úgy hallgatnak zenét)Otthon meg megintcsak rá lehet dugni egy 5.1 - es atommeghajtású házi hangfalszettre
Nekem játékok alatt a hangok/zene pl. sztem teljesen jól szólnak...
Mielőtt te is megkérdeznéd, az alsó gombok recsegnek, mert nincsenek rendesen odaragasztva, de nyomkodd meg őket egy kicsit, és majd elmúlik... kevésbé érzékenyek, ki kell tapasztalni, hogyan kell nyomkodni őket, s megszokod, nem lesz gondod... az oldala meg mindegyiknek lötyög (mindjárt kiderül, hogy nálad ezek nincsenek, mert azóta megcsinálták... azon mekkorát röhögnék )
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz ruzsabazsa #3634 üzenetére
mert gondolom a telefon indításával együtt indulnak el ezek a progik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ruzsabazsa #3637 üzenetére
Elvileg nem futnak, hanem az előzőleg megnyitott programokat mutatja. Vagyis ezt mondták.
Véleményem szubjektív...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ruzsabazsa #3643 üzenetére
Szerintem a vibrat hallod.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
SPY0817
aktív tag
válasz ruzsabazsa #3643 üzenetére
Ha a tetejét és az alját fogod akkor a gombok lötyögnek ez elég természetes (másképp gumiból kéne legyen vagy nem tudnád könnyedén benyomni...
Ha olcsalt is fogod akkor nincs semmi hangja az enyémnek...Nekem olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehetne csinálni sok helyet a telón... (baromságoktól kíméljetek..) csak olyan 36mb nál többet nem tudtam kicsikarni(többi app ami maradt nem olyan eget rengetően sok).. valaki ötlet? Mennyi a max(persze úgy hogy van rendszer rajta...)?
Valami sokat foglala csak nem tom mi.. :S
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Latza
aktív tag
válasz ruzsabazsa #3642 üzenetére
Fogd le az összes gombot és a lötyögő oldalát és úgy próbáld rázni. Nekem nem ad semmilyen hangot.
>>SPY0817
Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése menüpontban kilistázhatod, hogy milyen progik vannak fenn és mennyi helyet foglalnak. Az Android System Info meg még szebben írja ki.
A navi meg a játékok sokat foglalnak ám...[ Szerkesztve ]
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
Latza
aktív tag
válasz ruzsabazsa #3690 üzenetére
Az az automatikus szinkronizálás (GMail) bekapcsolása, ha minden igaz.
Na, reseteltem a telót (hangerő fel+home+keresés) és ezután az elérhető memória: 95,76 MB
Viszont csak a teló belső memóriája törlődik, a SIM és az SD kártya tartalma nem, úgyhogy a bizalmas fotók és dokuk simán kerülhetnek illetéktelen kezekbe...Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ruzsabazsa #3699 üzenetére
Sztem ez játék miatt volt. Magától nem fordul el. Nálam sem.
Más, Csak Adattár módhoz kell pipa? Vagyis nektek van?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
vrbst
tag
válasz ruzsabazsa #3923 üzenetére
Szia!
A menuben van egy kezdokepernyo nevu ikon. Ott visszaallithatod.
-
senior tag
válasz ruzsabazsa #4137 üzenetére
1 hét, 1 hónap, 1 év... az LGnél p0c$0l0sebbet nem láttam még
Android 2.2.1 már a Nexus One-ra... mi meg még a 2.1-et sem kaptuk meg :S“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Sir Riccio
addikt
válasz ruzsabazsa #4210 üzenetére
Pozitívumok:
- gyors, nyomát sem látni bizonytalanságnak, várakozásnak vagy egyéb lassulásnak
- nem kell többször nyomkodni, hogy visszatérjen
- ki lehet választani, hogy mit csináljon a wifivel ha a telefon alszik(sleep wifi policy asszem)
- a live wallpaperek és az animációk szépek, bár tény, hogy sokat gyorsít ha nem használjuk őket, használat közben sem lassít sokat a cuccon
- proxy használati lehetőség
- összetettebb, ugyanakkor használhatóbb menük
- csak 2.1-en futó játékok futtatása(bár ezekkel nemjártam túl sok sikerrel, mert általában nem erre a felbontásra, vagy multitáccsra készültek)Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
SPY0817
aktív tag
A készenlétnél elmegy a wifi megoldása hogy beállítod hogy soha.. ez funkció nem bug..
A csoportosított sms szerintem jó.. de izlések és pofonok erre vannak appok.. amivel tudod ezt alakítgatni... nevet spec hirtelen nem tudok neked mondani de marketben rákeresel SMS x+1 találatod lesz rá..
A többit ahgy néztem bug tényleg vagy legalábbis "érdeksség"
-
veterán
hát minden tapasztalatot hirtelen nem tudom, hogy össze tudom-e szedni, de:
-Angol, balkáni 2.1-es van fent nekem...
-Linpack szerint a számolási sebesség 2.8-ról 4.15 MFLOPS-ra emelkedett
-Érzetre jobban ugrik a rendszer, kevesebbszer alszik be
-Fagyni eddig még nem fagyott
-A wifi tudtommal beállítható, hogy készenlétnél legyen-e vagy sem...
-A Contact List sokkal gyorsabb lett, és nekem jobban bejön ez az elrendezési logika is. Betűnkénti keresés rulz
-A videót valóban .3gp-ben rögzíti (ugyanúgy 640x480-as felbontásban
-Logikusabb számomra az ébresztése is, nincs (azaz törölhető) a heti ébresztés és társai, de persze hozzá is lehet adni, ha épp azt akarsz...
-SMS-ek csoportosítva vannak, karatkerszámot továbbra sem jelez ki
-Elvileg megy már a hívásértesítés vagy mi (mások tapasztalták)
-Live Wallpaper cool dolog
-Már csak 5 vagy 7 asztalod lehet, 3 már nem...Hirtelen ennyi jutott az eszembe
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
AXisBOLD
addikt
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz ruzsabazsa #5028 üzenetére
köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ruzsabazsa #5551 üzenetére
A hálózatnál felül, ahol mutatja a térerőt, azt írja, hogy 2G?
Véleményem szubjektív...
-
5150head
senior tag
válasz ruzsabazsa #5551 üzenetére
A 3g-t ki lehet kapcsolni... lehet h elűllítottad. Nálam ki is van kapcsolva pl, h ne szívja az aksit.
A g-mapshoz pedig internet kapcsolat kell h működjön. (tudtommal) bár asszem le lehet töltni már ahhoz is térképeket.
Ha navizni akarsz, akkor szerintem rakjál fel egy navi programot (pl az igo-t, nálam tökéletesen működi, térképet is találtam hozzá) -
Naras
őstag
válasz ruzsabazsa #5595 üzenetére
Beállítások/Wireles beállítások/Mobil hálózati beállítások/Hálózattípus/GSM/WCDMA automatikus
ben11: akkor sry, az valahogy kimaradt... asszem épp ide írtam... hogy jó a csaj...
Bár, most meglestem még1x... annyira nem is jó... nem tetszik a haja
[ Szerkesztve ]
-
Hyo
csendes tag
válasz ruzsabazsa #5608 üzenetére
Ki kell venned a csak 2g hálozatból a pipát, és akkor újracsatlakozik hálózathoz, és 3g-t mutat majd fent