Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
molbali
tag
válasz csigafej #1057 üzenetére
Szia!
Az általad keresett képernyőképhez nagyon hasonlót találhatsz a következő linken:
http://www.appbrain.com/app/org.fagod.wfc_widget#
Van ennél egy jóval hasonlóbb is, de ez magyar nyelvű (bár a hosszú ű és ő gondot okoz neki, de nem túl zavaróan) és megjelennek rajta az óra alatt a kis rajzos időképek is. Míg a másik programban amit próbáltam nekem sehogy sem, akárhány linkről próbáltam. Az óra és az időjárás adatok frankón jöttek, de a képek az óra alatt sehogy sem. Mindig Csak "N/A" felirat. Nagyon illúzióromboló volt.
-
molbali
tag
Igeeeeeeeen! Ezt az app2sd-t vártam majdnem 2 hónapja mióta megvan a kicsike. Ahogy megjelen a leírás már ugrottam is neki. Szép egyértelmű leírás volt simán ment minden, köszönet érte
Szerintetek ha meglesz a 2.1 frissítés lehet ugyan ezt a scriptet használni hozzá, hogy azon is legyen, vagy ahhoz majd újat kell írni és természetesen várni kell majd rá? Ha várni addig akkor én nem is frissítek a hely többet ér jelenleg nekem mint a 2.1.
Még egy kérdés. Milyen programmal tudom megnézni, hogy a kártyán létrehozott ext2 partíción mennyi helyem van még? Mondjuk anélkül, hogy ki kellene vennem a kártyát a telóból. Nagy örömömben annyira pakoltam fel a programokat, hogy most meg lehet az 500 mega is kevés lesz. Azért még nem akadékoskodott, de jó lenne, ha tudnám mennyi hely van még.
-
molbali
tag
Sziasztok!
Még én sem kaptam ilyen smst, pedig én a második elérhető napon megvettem a telefont a Vodánál. Szóval a legrégebbi motorosok közé tartozom, bár fele annyit sem értek hozzá, mint azok akik ide írogatnak. Bár minden nap a gép bekapcsolásakor ez az első weblap amit elolvasok. Köszönöm is mindenkinek aki a bejegyzéseivel segít nekünk egyszerűbb felhasználóknak.
Jelenleg roootolt app2sd-s 1.6 van a telefonomon. Talán a hétvégére veszem a bátorságot és frissítek. Az is lehet, hogy meglesz addigra a black rom. Szerintem akkor azzal próbálkozom.
Lenne 2 kérdésem ami nem világos. Az első hsz-ben található programokon kívül kell-e a frissítéshez a gyári cd-n található pc driver feltelepítése a gépre a 2.1 frissítéshez? Valamint ebben a (Görög) Magyar nyelvű romban csak a menüpontok vannak magyarítva, vagy benne van a magyar T9 szótár is? Mert az asszem azért hiányozna nekem.
Előre is köszi a válaszokat, és bocs ha valaki már kérdezte, de nem láttam.
-
molbali
tag
Sziasztok!
Lassan én is rászánom magam a frissítésre. Ha nem is most éjjel, de talán holnap meglesz. Az a kérdésem, hogy ha a Joestone féle módisított görögöt szeretném feltenni, nem az új blacket, hanem a fehéret (ezt stabilabbnak érzem még) még akkor mire kell figyelnem, hogy ne fürödjek be. A konkrét problémám, hogy rootolt, app2sd-s 1.6 van a telón. Gondolom a frissítés előtt a memkarit le kellene formáznom újból, hogy a frissítés alatt üres legyen igaz? De ha kiveszem a memkarit akkor az app2sd-s 16 végleg elveszti a memóriakártyát és nem látja többet, igaz? Akkor hogy kapcsolom be a telefont a frissítéshez? Vagy valamit rosszul érzek ebből a dologból?
Tegyük fel, hogy lementettem a telefonszámaimat valahogyan, a fene tudja még, hogy hogyan. bevállalom, hogy vesznek az appok. Mit kell tennem még a frissítés előtt, hogy ne legyen gond? Induljunk ki egy bekapcsolt működő állapotból, ahol sd kártyáról futnak éppen a dolgok az 1.6-os rendszeren.
Remélem nem kevertem be a kérdést nagyon és valamennyire érthető a problémám. Ha valaki gyorsan tudna segíteni akkor gyorsabban csatlakoznék a friss oprendszeresek táborához.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
molbali
tag
-
molbali
tag
Köszi mindenkinek a frissítés ügyben. Lassan nekiállok. De persze előtte az astroval megpróbálok appokat menteni ahogy írtátok. És a pc suite leállítása is nagyon fontos tanács volt. Én éppen hogy elindítottam volna előtte nem pedig leállítottam volna, de így utólag ennek tényleg több értelme van.
Köszi még egyszer. Valamelyikőtök írta, hogy reset a frissítés után. A reset a frissítés után azt takarja, hogy indítsam újra a telefont egy bekapcsolással és kikapcsolással, vagy valami menüből kell csinálnom?
-
molbali
tag
Basszus! Joestone féle moddolt Görög rom felment a telóra.(Nem a black) Nálam sincs intro anim. De nem ez a nagy gond. Sehogy nem tölt marketről. Most hiába vannak az sd-n a backupolt programok, mert market nélkül nem tudok olyan appot tenni rá amivel látnám a kártyát. Gondolom így aztán a frissített market alkalmazást sem tudom rátenni, mert ahhoz meg látnom kéne az sd-t. Ez a 22-es csapdája? Van megoldás. Én már végigolvastam, de belekeveredtem.
Az autorootapp2sd semmi visszajelzést nem ad arról, hogy végzett a rootolással vagy az app2sdvel csak a kurzor villog a fekete képernyőn? Mert vártam de nem történt semmi.
-
molbali
tag
Ez az autorootapp2sd sehogy nem akar összejönni. Win 7 alatt elindítom, már a dos ablakban a betűk is olyan kicsik alig látok valamit. Semmit nem csinál meg bármit választok. Még a 6. menüpont telefon újraindítását sem. Csak a 8. menüpontra reagál valamit, de errort ír ott is mindig. BÉÉÉÉÉNA vagyok.
-
molbali
tag
Köszi! Sikerült az app2 sd. Lasan megyek aludni, mert elájulok. Majd meglátjuk, hogy muzsikál. Mindamellett, hogy nagyon szeretem ezt a telefont, igazat adok az előttem szólónak, hogy a telefonálási dolgok nehézkesek. Minden szinkronizáció + sd névkártyák meg minden kikapcsolása után volt, hogy lemértem a szándéktól a konkrét kicsengésig, 2perc 4 másodperc telt elm mikor telefonálni akartam. Ez azért engem is idegesített. Az 1.6 app2ds után vettem észre, hogy ennyire lassú, de előtte sem volt villám.
Emellett a többi részéért szeretem a gépet.
-
molbali
tag
Én is így jártam a flash után, se a gyári göröggel, se a módosítottal nincs bejelentkező animáció. Sajnálom a dolgot. Ha kész lesz a Black azt majd fel lehet tenni flasheléssel is, vagy csak azzal a hackelt menüvel. És ha fel lehet flashelni is akkor azzal sem lesz már nekünk sosem bejelentkező animációnk? Mert valami ilyesmit vélek kivenni a szavaidból.
-
molbali
tag
Sziasztok!
A tegnapi problémák tovább fokozódtak. A romfrissítás majd factory reset (már 2-szer is volt) után autoroot app2sd-vel rootolás és 3. menüpontos app2sd.
1.Az indulásnál nincs bejeletknező animáció, de ez még csak hagyján lenne. Nem kérdez pin kódot csak belép, de nincs telefonhálózat.
2. Bármit próbálok csinálni, de ha semmit akkor is kb 2 percenként kiírja, hogy "android.process.core" váratlanul megállt. Van bezárási lehetőség. Utána anndroid system nem válaszol. (Várakozás, vagy Bezárás).
3. Ezen kívül kb 3 percenként magától újraindul, na ilyenkor van android bejelentkező felirat, de ugyan úgy néz ki mint 1.6-on. Olyan lenne, ha jól működne 2.1-en is vagy valami ott maradt a régi 1.6-ból és az szarakodik nekem?
Este a gyertyagyújtásnál hantoljam el a temetőben, vagy van valakinek egy két biztató szava ezekre a dolgokra?
-
molbali
tag
válasz norbesz74 #8319 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Ez akár reményt is adhat. Bár a frissítés a leírás szerint történt és rendesen lezajlott. Kijött a 100% és kiírta, hogy "all test ok."
Azért azt elárulnád, hogy azt az sdk frissítést (a legfrissebbet) pontosan hol találom meg, mert ha véletlenül egy régebbit találok neten akkor elszívogathatok itt egy darabig.
Előre is köszi!
-
molbali
tag
válasz molbali #8325 üzenetére
Azt hiszem Elhantolom! Most meg úgy frissített, hogy a fene tudja, de sok mindent megjegyzett az előző állapotból. Pl: Nem kellett kalibrálni semmit. A gmail simán tudta az e-mail címemet frissítés után egyből. A frissítés alatt egyébként nem is váltott a telefon arra a kék színű emergency vagy debug, vagy mi a fene módra. Download mode volt a felirat végig. Pedig tutira teljesen ki volt kapcsolva a csak adattár mód. nem is csatlakoztattam az sd kártyát a menüből. Sőt bent sem volt az sd kártya a frissítés alatt. Most minden indításnál a (Process. com.google.android. apps.uploader) alkalmazás váratlanul megállt és az (Process. com.google.android. apps.maps) alkalmazás váratlanul megáll felirat van.
Megőrülök. Asszem buktam a 38 rugómat amiért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #99499520 #8331 üzenetére
Sajnos semmi boot logo! De legalább a hard reset megoldotta a maps és upload problematikát. Az istennek nem akar a market csatlakozni. Kezdem nagyon megbánni ezt a frissítést. Pedig egyszerűnek tűnt.Ezt az SDK dolgot nem értem. Nekem amiatt volt a gépen, mikor egy kipróbáltam egy virtuális telefont az android rendszer miatt. Most frissített mindent. Gépet újraindítottam. De azt nem értem, hogy mi köze van ennnek a frissítéshez. Az a program elméletileg nem is fut a frissítés alatt nem? Csak a kdz fájlból kibontott dolgoat pakolja fel a telóra, vagy tévedek?
-
-
molbali
tag
válasz #99499520 #8343 üzenetére
Naná, hogy megyek! Te mondod a vendéglátóegységet, én meg viszem a sörre valót. Valamikor a jövő héten keddtől péntekig, ha neked jó akkor egyet próbálhatunk. Nekem a délelőtt is jó, de az este 5 után is. Jövő héten nem melózom, bár itthon sok a tennivaló, mert lakásfelújítás van. De természetesen mivel Te segítesz, Te mondod az időt, hogy mikor alkalmas neked. És nem érdekel annyira az a boot logo, de az, hogy 1-2 program feltelepítése után mindig mindenféle hibaüzenetekkel hal a teló az nagyon zavar. Remélem jutunk valamire.
Előre is köszi!
Balázs
-
molbali
tag
válasz #99499520 #8355 üzenetére
A holnap délelőttöt megpróbálom elintézni. Innentől ne személyeskedjük tele a fórumot. Az eddigi türelmét is köszönöm mindenkinek. A mobali[kukac]gmail.com-os e-mail címre küldj egy tetszőleges tartalmú levelet légyszi, és ott felvesszük a kapcsolatot, ha neked is jó. Próbálok intézkedni. (Ha még élek akkor, mert az előbb csípte meg a nyakamat egy darázs, most van egy másik fejem is. A rohadékok előjöttek ebben a napsütésben.)
-
molbali
tag
Már nagyon várom a holnapot. Megpróbálok nem túl nagy reményekkel nekiindulni és akkor majd talán kellemesen csalódom. Úg néz ki, hogy a Te meg az én telóm nagyon egyformán járt. Ki kellene deríteni, hogy mik a közös vonások, hogy pont mi jártunk így. Neked egyébként minden rendesen működik ettől függetlenül, hogy nem látszik a boot menü? Mert nekem nem igazán.
-
molbali
tag
Nálam emergency módban történt a frissítés (gondolom legalábbis, mert megjelent valami kék képernyő és kiírta, hogy emergency mode frissítés közben.), bár a sim és memkari nálam sem volt bent. Az akksi igen. És én is 1.6-ról rögtön a módosított joestone féle fehér romot tettem fel.
-
molbali
tag
Sziasztok!
Itt a fórumon is szeretném megköszönni beluudj kollégénak, hogy vagy másfél órát rászánt a telefonomra az idejéből és a bootlogo nélküli, teljesen használhatatlan, hibaüzenetekkel teli telefonomból ismét működőképes masinát csinált. Mint az igazi újjászületéseknél először itt is meg kellett kicsit halni. Vissza kellett az 2.1-et 1.6-ra flashelni (amiről ennek ellére mindenkit lebeszélek, mert csak az én egyedi esetemben volt erre szükség.) és utána különböző cselekkel felment rá a balti 2.1 utána pedig a moddolt görög. Most teljesen jó! (És csak néhány sörömbe került, de megismertem közben egy remek embert is míg a telefonom készülgetett.)
Itt a fórum nyilvánossága előtt is köszönöm még egyszer a segítségedet.
-
molbali
tag
válasz #99499520 #8486 üzenetére
Persze beluudj jó a leírásod. Ha birki jön olvasni örülni fog, bár gondolom azért majd elgondolkodik rajta neki merjen-e állni. Iszonyú frankó stabil gyors lett most a gép. Éppen vadászom rá az appokat amikre emlékszem, hogy voltak.
birki szerintem előbb próbáld a sz@r logo nélküli 2.1 alól azt a hangerő le + elindít ekkor valamilyen módba megy a gép talán emergency és úgy felflashelni az eredeti balti romot.
-
molbali
tag
válasz Stevee83 #8643 üzenetére
Veszprémben az én telefonomat is az általam felajánlott sör kíséretében gyógyították meg a majdnem halálból. Szívesen hoztam a söröket. De Beluu sör nélkül is megcsinálta volna szerintem.
Ezt csak azért írtam, hogy hogy a sört szerintem nyilvánítsuk a topic hivatalos és "törvényes" fizetőeszközévé. Tőlem már van is erre egy szavazat.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Húúúúúú!!! Már megint rom felrakosgatási problémák vannak?! Nekem is a Joe féle módosított fastboot, recovery romot rakta fel Beluu. Szóval nem lehet innentől gyári romom?
Csak vicceltem. Egyenlőre nem bánom, örülök, hogy műxik és nem falazóelem.
-
molbali
tag
válasz miselin #8717 üzenetére
Nekem is volt ilyen állapot a telefonommal amit írtál, hogy csak az android feliratig ment el, és ezt ismételgette. Aztán egyszer csak bejött, de akkor meg mindenféle hibaüzenetekkel halt a telefon állandóan.
Bár az én telefonom szerintem már az összes ismert problémát produkálta mielőtt meggyógyult.
-
molbali
tag
Tudom, hogy jelenleg sokkal nagyobb problémáink vannak. De ha véletlenül valaki használta már ezt a fórumot a telefonról a taptalk programmal akkor leírhatná, hogy hogyan kell beállítani a programot, hogy lássa ezt a topicot. Lehet, hogy nem leszek gép közelben, és nem akarnám elveszíteni a fonalat.
-
molbali
tag
Helyes! Gyűljenek csak a találkát akarók. Ha nem hagyjuk ellaposodni a témát akkor szerintem lesz belőle valami. Én vagyok a várpalotai, és asszem a sörtalálkozó ötletgazdája is. Még kb 3 hét egy hónap és apuka leszek, ha minden igaz, na a születés utáni közvetlen időszakban nem merek találkozót vállalni 100%-ra, de azért majd megoldjuk valahogy. Vagy ha nélkülem jönne össze, aminek nem örülnék nagyon, akkor majd meséltek, és olyan lesz mint a Hungária zeneszámban "....ha nem voltál ott eljöhetsz majd a következőőőőre....."
-
-
-
molbali
tag
válasz joestone #9025 üzenetére
Igen szerintem Beluu ilyet szeretne, mert láttam a telefonját személyesen és ilyet mutatott. De majd Ő is megírja ezt neked, csak gondoltam szólok, hogy akár neki is állhatnál, mert mire visszajön addigra meg is lehetne.
Mellesleg meg én is szeretnék egy ilyet.
Köszi a sok munkát amit belefektetsz ebbe a dologba!
-
molbali
tag
A következő linkre a hozzáértők, ha vetnének egy pillantást....
http://www.appbrain.com/app/rom-manager/com.koushikdutta.rommanager
Ez nem valami olyat tud, hogy menedzseli a különböző romokat a már teljesen bekapcsolt telefonon és képes azokat cserélgetni, minden recovery + fastboot nélkül egy "egyszerű" rootolt telón?
-
molbali
tag
-
molbali
tag
válasz joestone #9164 üzenetére
igen moddolt görög. Köszi szépen. Lehet, hogy kipróbálom majd. Az a tervem, ha megjavítod az órát a fekete gyors romodban akkor majd azzal teszek egy próbát. Addig ez marad talán. Bár a vasquez rom már majdnem elcsábított.
De várok egy kicsit és "magyar árút veszek" ezzel támogatom a gazdaságot!
-
molbali
tag
válasz #99499520 #9169 üzenetére
Ha csinálsz belőle valami jót akkor majd azt is kipróbálom. Bele kell merülnöm ezekbe a dolgokba, mert félős leszek a próbálkozásoktól, ha most feladom, mert egyszer elcsesztem. De ha megint akkor legfeljebb rajtunk gazdagodik meg az a bizonyos veszprémi vendéglátóegység, mert megint megyek, ha segítesz.
-
molbali
tag
válasz #99499520 #9173 üzenetére
Jól hangzik, hogy ez a recovery egy ilyen balf...sz-biztos dolog. Még az a kérdésem, hogy az update előtt az ext 2 partíciót formázzam-e, vagy törlődik magától?
Mert ha nem törlődik és a másik rendszerre felteszem ugyanazt a programot, csak mondjuk más beállításokkal, de a kártyán ott csücsül még a régi fájl akko' mi van he'?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest