- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Asmodeus01 #21233 üzenetére
hát egyszer volt egy ilyen "affér" is...jópár éve Pesten jártam...sikerült egy kiskocsma teljes piakészletét kiinni... rég látott haver megjelent, és kitaláltuk, hogy akkor most nekünk csajozni kéne, menjünk táncolni és szedjünk fel valami luvnyákat.
Taxisnak mondjuk, hogy olyan helyre vigyen, ahol sok a csaj! Kitesz egy helyen, alagsori szórakozóhely, lent bárpult a lépcsőnél, belépőt befizettük meg vettünk két sört. Be a küzdőtérbe:
a következő kép fogadott: a tánctéren végig asztalok, és csak faszik. A porondon meg egy nyilvánvaló módon transzvesztitának látszódó faszi énekel kitömött mellel.
Elképedve állunk, és isszuk a sört...Erre érzem, hogy valaki megfogja a seggemet. Nem tudtam mit csinálni, odahajolok haverhoz, és ennyit mondok neki: " bocs, de ezt meg kell tennem!" ás átkaroltam...
Annyira fostam, hogy muszáj volt buzinak tetetni magamat, féltem hogy ezek itt a helyszínen megdugnak...mondanom se kell, a WC-re nem mertünk kimenni, bevertük a sört, és húztunk haza a rákba, valahogy elszállt a buli-kedv...Nos a taxis gyerek vicces kedvében volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest