Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
válasz nanditto #1197 üzenetére
Megy bizony, sőt szerintem durvább játékok is mennek majd, ha végre lesz frissítés.. azért nem gyenge ez a vas.
Word excel témához nem tudok hozzászólni, még nem próbáltam, de nem hiszem hogy problémát okozna a telefonnak.Játékokhoz visszatérve.. iphone 2g/3gnek sincs erősebb hardvere, és ha jól emlékszem iOS 2.0-2.2 körül kezdtek el kijönni az igen durva játékok. Remélem androidra is jönnek majd hasonlók idővel
[ Szerkesztve ]
-
MatuZoi
csendes tag
válasz nanditto #1197 üzenetére
nekem a RagingThunder 2 nem töltött be:S, pedig 2 verziót is kipróbáltam, csak a Raging1 megy...
A Quickoffice meg az 8 gigás memóriakarimról egy doksi megnyitása közben azt írta ki hogy "Kevés a szabad memória" vagy ilyesmi... hát ez szép .. azóta feltettem a Document to Go-t.. remélem ezzel jó lesz.. útközbe letöröltem azt az 1 doc filet-szal nemtom, hogy az jó e, de exvlileg excel-t, doc-ot, pdf-t is kezel. -
kingpython
aktív tag
válasz nanditto #1804 üzenetére
Szia!
Én is ezzel küzdök már másodszor jelentettem ne a vodának először azt mondták a telom a rossz hehe 3 napos telefon utána hogy cseréljem ki a sim kártyát ez sem segített bele raktuk másik teloba a kártyát akkor sem most újra bejelentettem elméletileg vizsgálják.............ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
DLDKox
aktív tag
válasz nanditto #1935 üzenetére
Próbáld ki ezt: Easy Reminder
-
-
Birki
tag
válasz nanditto #2786 üzenetére
Live wallpaper-t csak a 2.1 Android támogatja.
kristofszabi:
Beírod google-ba: android gyári alkalmazások eltávolítása és próbálkozol.
Én bonyolultnak találtam őket, ezért a Root Explorer-rel írásjogot adtam magamnak a system/app mappára és biztonsági mentés után kitöröltem ami nem kell.
Később kiderült, hogy gyári adatok visszaállítása parancs után sem jönnek vissza, és hiába mentettem el az app-okat, újrarakni sem tudom őket, mert hibát ír ki.
Szóval óvatosan!
Cserébe 93MB belső memória szabad helyem lett![ Szerkesztve ]
Szerintem...
-
Destr4ct
aktív tag
válasz nanditto #3384 üzenetére
Az alap lejátszó azt hiszem kezel m3u lejátszási listákat. Winamppal tudsz ilyet létrehozni, de lehet, hogy magán a telefonon is lehet más lejátszó progikkal, pl Zimly, MixZing, Astro Player (ezeket próbáltam régebben) És akkor a létrehozott listák elvileg megjelennek az alap lejátszóban is.
Én jelenleg MortPlayer-t használok. Ebben ki tudsz jelölni egy adott mappát, amiben a zenéid vannak. Csak ebben fogja nézni a fájlokat, mégpedig almappánként csoportosítva. Semmi szerencsétlenkedés lejátszási listákkal, id3 tagek szerinti kereséssel, csoportosítással, meg ilyesmivel. Csak a mappaszerkezetet veszi figyelembe
Nekem ez jött be.[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest