Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Volt màr G2-őm, és majdnem egy évig nagy elégedettséggel hasznàltam. Most újra venni szeretnék egyet, de àrban nincs sok különbség a G3-hoz képest. A G2 hardvere nekem tökéletesen megfelelne. A G3-tól félek, hogy laggolna. Ti melyiket vàlasztanàtok? Egy utolsószériàs G2, vagy inkàbb a G3?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Mindegyik 32Gb-os verzió 3Gb RAM-al van szerelve?
Köszi előre is! -
TomPack
őstag
Sziasztok! Létezik valamilyen tàvolsàgmérő app erre a telefonra? Ha màr van benne lézer, akkor tök jópofa lenne...
-
TomPack
őstag
válasz elektropocok #25674 üzenetére
Én a PartNero-ban vettem a 32/3-ast. Évek óta tőlük veszem a telefonjaimat. Volt màr gariztatàsom is, és volt olyan is, hogy felajànlottàk a cserét egy új készülékre, amit ott megvàrhattam. 20 percen belül ott volt egy bontatlan, ja és màsik színt is vàlaszthattam.
-
TomPack
őstag
válasz Skynet258 #26613 üzenetére
Réges-régen szó volt erről egy Nexus, vagy Lumia topikban, és ott arra jutott a banda, hogy a QI-töltőn a feltöltést követően lekapcsol a töltés. Tehàt ha este ràrakod tölteni, akkor mondjuk éjfélkor feltölt, és onnantól kezdve csak merül. Lehet, hogy reggel 6-kor emiatt csak 98%-os töltöttséggel veszed le. Ha kàbellel töltöd, akkor reggel hatig töltöd, és onnan szàmítod az üzemidőt.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Hogyan lehetne eltűntetni a google keresőikont, ami a kijelző aljàn jelenik meg felfelé simítàskor? Pie vezérlőt szeretnék hasznàlni. Xposed fent van, az Xgels modult is telepítettem, de nem sikerül kikapcsolni a google serch bar-t.
-
TomPack
őstag
Esetleg hasznàl valaki ZenUI Launcher-t? Van valami mód a laggolàs megszűntetésére? Nagyon szuper kis launcher lenne...
-
TomPack
őstag
Egyébként miért vàrjuk annyira 6.0-àt?! Màr a sokadik frissítés jön a telefonra, és én sok különbséget nem veszek észre, így is tökéletesen működik.
A hasznàlt appjaimnak egyenlőre tökmindegy, hogy melyik android verzión futnak. Az akksi és a memóriakezelés javítàsa màr annyira agyoncsépelt, mint egy mosóporrelkàm. Az új mégjobban kímél mint a régi, ami màr ígyis csúcsszuper volt. Emiatt kàr volt verziószàmot ugrani. Az alkalmazàs hozzàférési engedélyeket eddig is aki akarta, az piszkàlhatta. A Xiaomi telefonom pl. sosem piszkàltam, nem làttam értelmét a gmail apptól elvenni az internet hozzàférést, vagy a térképtől a gps-kezelést.
Egyébként meg magyaràzza màr el valaki, hogy miért akarjuk a telefonunkon a legfrisebb oprendszer verziószàmot tudni, a szàmítógépünkön meg írtózunk a frissítésektől, letiltogatjuk őket, kikapcsoljuk, és/vagy még mindíg XP-t vagy Win7-et hasznàlunk?
Bocs, hogy így kifakadtam, de màr hónapok óta csak erre a 6-osra vàrunk, hogy megvàltozzon az életünk! -
TomPack
őstag
válasz zoleeno1 #30496 üzenetére
Ma màr szerintem a Chrome a leghasznàlhatóbb. Régen valóban szaggatott, sokat fogyasztott. Akkoriban én is próbàlgattam különböző böngetőket, de màr eljàrt felettük az idő.
Mégiscsak google-cucc, jódolog az asztaligéppel közös előzmények, mentett jelszavak, könyvjelzők! És az adatforgalommal is tud takarékoskodni, ha bekapcsolod. Próbàld ki! :p -
TomPack
őstag
válasz SkyLine3000 #30707 üzenetére
Igen! Ha emlékeim nem csalnak ez úgy működik sony-éknàl, hogy a sony honlapjàn az imei-d beíràsa utàn kapsz valami kódot, és az ott letöltött programmal tudod rootolni. De többször végig kell kattintgatni, hogy ugrani fog a garid, és szolgàltatós telót meg nem rootolhatsz -nem fog kódot adni hozzà.
Az imei-t meg làtni fogja az összes szerződött sony szervíz. Dióhéjben ennyi. Legalàbb sajàt felelőségre vaszthatsz. Lg-nél és Samunàl nem. A Xiaomit meg rootolva kapod meg. -
TomPack
őstag
Tegnap rászántam magam, és felraktam a lengyel 6.0-át. Tetszik az új dizájn! ☺ Az értesítősávon kisebbek lettek az ikonok, vagy csak képzelődök?
-
TomPack
őstag
válasz Sziszifeca #31913 üzenetére
Az usb kàbelre nekem is kényes. Amivel töltögetni és gépre màsolgatni szoktam nem tudtam rootolni, hiàba vergődtem vele. Aztàn elővettem a gyàrit, és azonnal ment minden csont nélkül.
-
TomPack
őstag
Engem is utolért a kijelzősàrgulàs. A garancia szerintem màr lejàrt. Esetleg tudja valaki, hogy mennyiért cserélik a Vàci úti GoldStar szervízben?
-
TomPack
őstag
válasz gixxergabi #34707 üzenetére
Ha teljesen lemerül a teló, akkor hogyan lehet feltölteni?
-
TomPack
őstag
Ahogy elnézem itt ezek a custom romok nem igazàn szuperàlnak 100%-osan! :/ Pedig màr majdnem kedvet kaptam. Én a stock-ra szavazok, rootolva és egy kis xposed-el, vagy gravitybox-al megfűszerezve!
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
válasz SkyLine3000 #37242 üzenetére
Az LG távot én is kiszúrtam még tegnap! Meg a vastag brifkót! A kollega vagy pincér, vagy taxis!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amatőr csillagászat
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- iPhone SE 2022 3gen. 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./p3816
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest