Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gara1
csendes tag
válasz Nunder #14369 üzenetére
Én innen szereztem be..dél előtt megrendeltem, másnap délután házhoz hozták ujpestre. A futár még azt is megvárta, hogy kibontsam a csomagot és megvizsgáljam a telefont!Doboz, töltő fülhallgató.
Egy év garanciával.Ami jo az LG szervizbe.
Maximálisan tudom őket ajánlani!
link:
http://ter-ero.com/fooldal/muszaki-cikk-mobiltelefon/lg-d855-g3-4g-32gb-titan-termeklap[ Szerkesztve ]
-
gara1
csendes tag
válasz estikornel #16849 üzenetére
"-Újraindítom, megvárom míg befejezi a gyári alkalmazások telepítését.
-Na és itt jön a trükk, hogy a Cloudy2.1-ből kiszedett két fájlt bemásolom egy rootexplorer appal a telefonon keresztül a [megfelelő helyre.] "Itt a két lépés közt ha feláll a v20h csinálsz egy full mentést a recoveryvel talán az is jó lesz.
-
gara1
csendes tag
Justreboot!
A CM-hez melyik gapps-ot ajánlod?
Én a gapps-lp-20150123-minimal-edition-gps430-universaldpi-signedés a pa_gapps-modular-nano-5.0.1-RC2-20150125a-signed-el szemezgetek.
Nem kell google + hangouts meg ilyenek.. -
gara1
csendes tag
válasz Just_Reboot #16989 üzenetére
Köszi
-
gara1
csendes tag
Köszi a segítséget Justreboot!
CM telepítve -belakva-root engedélyezve!
-
gara1
csendes tag
válasz Just_Reboot #17005 üzenetére
Basszus..mennyit szivtam e miatt..3x telepitettem a mai nightlyt.
Elég rootexplorerrel simán kitörölni az animációt?
De legalább a v20h- t is ki tudtam igy mérgemben probálni:-)[ Szerkesztve ]
-
gara1
csendes tag
válasz solyka #17047 üzenetére
Én ugy raktam fel Cloudy után, hogy mindent wipeoltam még a systemet is, utána formáztam a datát.
Twrp installnál először a romot és utána a superSU-t jelöltem ki és egy füst alatt felment. Amikor kész lett a telepítő wipeoltam a cache-t és a dalvik cache-t és ennyi. Nekem így ment-megy. Nagyjábol az XDA fórumon is ezek voltak a telepítés szabályai".
Már ha erre a bumped v20h telepítésre gondoltál.. -
gara1
csendes tag
Aki Cm-et használ azoknál megy a Sygic navi? Nálam el se indul, csak a fehér háttér sygic logóval és ne tovább.
Megint gyalulhatom le ezt a Cm-et. -
gara1
csendes tag
Egyesek meg minek vesznek androidos telefont?😉 Nincs idő a gyáritol (ami full bug mentes)eltérő romok kiprobálására, de okosságokat" irogatni van idő...
Azok meg vegyenek szifont.😄[ Szerkesztve ]
-
gara1
csendes tag
-
gara1
csendes tag
Felraktam a v20t eurxxx bumped verziót az xda fórumáról. 40% auto fényerőn érezhetően kevésbé forrósodik a vas. Kijelző teteje langyos az alja szinte kéz meleg". Kerneléhez nem nyúltam.Előtte cm12.1 volt rajta az sokkal melegebb volt. Most nézem a kernel auditorban 52 fokos. Gyári launcher ujratöltöget ugyanugy...ujitást nem fedeztem fel csak hűvösebb ugyanazok a programokkal, beállításokkal. Kijelzőidőm 1ora 22 perc akksi 65%. Kb ugyan az mint eddig.
Megtartom ezt a romot:-) -
gara1
csendes tag
válasz Tibor7878 #31727 üzenetére
Xda- rol a robalm féle bumped 30b verzió volt vennt tegnapig. Az nem fc- zett, nem rajzolt újra egyszerse. Gondoltam előre lépés lesz ehhez képest a fulmics 3.1, de nem..sőt! Szerencsére van mentésem a robalm féle romról.:-)
NandorHun-
Ez van..én is lejjebb vettem az animácio értékeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest