Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
extasymajom
üzenetére
Eddig a 13.kerben vettem egy csókától, de most már nincs neki, úgyhogy most ebay-ről angliából (gyorsan itt van relatíve olcsó és eredeti)
Vigyázzatok mert ebay-en sok utángyártott van ami gagyibb.Eddig mindegyiket betörtem. Hát ez van
van hozzá 5 féle tokom is csak az a gáz, hogy aktív tartóm van a kocsiban és a tokkal nem lehet belerakni, de lusta vagyok mindig felrakni és levenni... ez az ára.amúgy most vettem hozzá egy vízhatlan tokot is fürdőzésekhez, 2e körül volt és teljesen jó. telefolnálni nem lehet vele ha a tokban van, de arra ott a vízhatlan sztereo fülesem.
-
sgery
őstag
Tegnap megint betört, jön a 4. kijelző a telefonba

-
sgery
őstag
1.5órás városi vezetés alapján azt tudom mondani hogy jobb lett, rögtön talált jelet és mindig fixen tartotta, sokkal pontosabban mint eddig.
A papír csodája
köszönöm a megoldást -
sgery
őstag
válasz
extasymajom
üzenetére
Beraktam a videó szerint, kíváncsi leszek javul-e.
mióta felraktam a cm 12.1-et most egész jól működik a gps -
sgery
őstag
válasz
katalin888
üzenetére
csak simán a hátlap és a nyáklap közé rakom?
-
sgery
őstag
Tegnap elpattant az agyam mikor már alig kapcsolt be a kijelzője és a gps is alig ment, irányba is vettem a MM-ot hogy cseréljek. Végignéztem mindent és semmi sem fogott meg, pedig nem volt pénzügyi keret megszabva. Egyszerűen nincs ma még egy olyan telefon ami nem nagyobb de ekkora kijelzőt tettek bele? Botrány.
Hát felmentem az ebay-re és rendeltem egy új g2-őt 45e ft-ért
El sem hittem milyen olcsó pedig eredeti.
Jó lesz ez még két évig, csak kitkaton kell futtatni... -
sgery
őstag
Én 3x cseréltem már az enyémen, szóval van rutin

Mondjuk az utolsó csere már nem ment jól, valami csati nem örült a sok leszedésnek és néha csak úgy kel életre a kijelző, ha hátul egy ponton megnyomom a burkolatot.
A gps is rosszalkodik, néha meg néha alig.
És hiába nézem mire cseréljem le a G2-őt, nincs mire. A kijelző mérete tökéletes, ebben a kategóriában pedig semmi értelmes áron lévő telefon nincs, arról nem is szólva, hogy semmiben sem tudna nála többet.
Szóval inkább együtt élek a gps hibával
főleg ha már vettem hozzá 20e-ért! aktív autós tartót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
van hozzá 5 féle tokom is csak az a gáz, hogy aktív tartóm van a kocsiban és a tokkal nem lehet belerakni, de lusta vagyok mindig felrakni és levenni... ez az ára.