Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rii nagyúr válasz  Peter Kiss

üzenetére Peter Kiss

üzenetérepedig okos ember volt aki kitalálta* ... ugyanis rengeteg user-re van haátssal, hgogy mi van a neve alatt ... (rám is az volt annó) (most már zavar, már'csak azért is mert hülyén hangzik ez a kedvenc, meg semmit sem jelent, hogy valaki újonc, vagy addikt - na ez a másik hülye név.) *így - úgymond- nem a levegőbe írdsz, hanem marad valami nyoma, hogy mennyire vagy aktív egy fórumon. Sok helyen rossz formában tálalták a rangokat már a kezdettől fogva, de szerintem a PH! ezt kreatívabban oldaotta meg. Főképp a Godlike! volt a legtitokzatosabb, legendák keringtek róla XD ha lehetne, kérnék lefokozást senior tagig. legszebb POST a fent linkelt topikban számomra abból a szempontból jó a magasabb rang, hogy talán szavahihetőbb vagyok ha el kell adni valamit, meg korábban nem egy MOD tudta a tel.számomat, tehát aki réegbbi tag, annak még így is jobban el lehet kapni a tökét, mert sokan ismerhetik személyesen. 
- 

mephi666 nagyúr válasz  Peter Kiss

üzenetére Peter Kiss

üzenetérea rangnak én sem látom nagy értelmét... főleg, hogy fura, hogy a gamepod-os hsz-ek is szakmainak mennek... (szakmai hsz-eim 90%-a onnan jött össze...) jah, mellesleg kaptam már én is jópár beszólást  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingatlanos topic!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest