- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
-
Traxx
őstag
-
Hintalow
senior tag
ez a djtoomi mit tudott? hallottam már róla régebben, elég régi tag vagyok hozzá, de akkoriban nem voltam valami aktiv.
-
Ice!?
őstag
-
WonderCSabo
félisten
Szvsz ez egy nagy baromság, nem is tudom, hogy kerülhetett ilyen ide...
-
csaba54
tag
-
eziskamu
addikt
Na akkor azt képzeljétek el, mit érezhet az, akinek én teszek egy ajánlatot

-
JetiRulez
őstag
Én is megtaláltam az előzményeket. Teljesen ledöbbentem. Én 14 évesen bonyolítottam le az első komolyabb üzletem (TV tuner kártya), de akkor is, mint azóta máig pontosnak és megbízhatónak tartom magam.
-
Thunderzolee
veterán
-
puttputt
őstag
-
tkazmer
addikt
bizony bizony, már a rómaiak is megmondták, nomen est omen...

-
DJGABI
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
DJGABI
addikt
Szerintem én eddig mindenkivel korrekt voltam Hardveraprón, igaz csak egy memóriakátyát meg egy mobil előlapot vettem eddig na jó volt egy balul elsült telefonüzlet is (az eladó hibájából).
Amúgy gondolkoztam a nick megváltoztatásán, de amikor regisztráltam még úgy gondoltam hogy ez jó lesz egy darabig.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
<NewL>
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
lol, ezt nem is vettem figyelembe.
Még egy példa... De azért tényleg nem szabad általánosítani. Csak érdekesség... 
-
Quan-Chi
őstag
DJ tooomi esete az szinte egyedülálló itt PH-n ! akinek van ideje 1 kis kutató munkára annak érdemes eltölteni pár órát az archivumokba és utána olvasni a dolgoknak

-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
<NewL>
addikt
én pont most akarok venni egy DJ*** nevű sráctól egy netbookot.
?
esetleg pont vele valami konkrét eset -
Dr. Romano
veterán
Jó példa volt erre anno dj tooomi esete... Hah... régi szép idők

De általánosítani tényeg nem szabad, sőt az az emberi hülyeség betetőzése...
-
Kasza08
őstag
-
Quan-Chi
őstag
-
Taknyoshal
tag
-
Ice!?
őstag
-
The DJ
addikt
Tudtam én, hogy más nicket kellett volna választani

PS:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Vakegérke
félisten
-
Gergő_
őstag
pü-ben megtudhatom melyik didzséről van szó?

-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Vakegérke
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Van valakinek hasonló tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest