Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expendable
aktív tag
Hát nézd, én nem akarom, hogy Einstein legyen belőle, én megelégednék azzal, ha ugyanolyan lenne, mint a többi gyerek
Gondolom, csak a csodagyerekeknél volt tapasztalható, hogy a "hétköznapibb" dolgokban teljesítenek gyengébben az átlagnál.
Olvastam hogy jártatok már mozgásterapeutánál is, de a Dévény masszázst is próbáltátok?
Egyik kollégámhoz jár rendszeresen az egyikük (évek óta) és nagyon szép eredményeket értek el ahhoz képest, hogy mi volt a várható.Abszolút nem tudom, hogy nálatok használna-e vagy egyáltalán erre való-e, csak azt tudom, hogy náluk használt.
-
Expendable
aktív tag
Minden tiszteletem a tiétek.
Nekem most 1 év 3 hónapos a kislányom és én már akkor összeomlottam, mikor kötött izomzat miatt tornára kellett vinnünk. (szerecsére csak "vaklárma" volt, már minden rendben)
Nem is tudom, hogy bírkóznék meg egy ilyen helyzettel, mint a tiétek.Remélhetőleg a kissrác egy csodagyerek, akinek az agya kevésbé foglalkozik a hétköznapi dolgokkal. (evés, ivás, beszéd) Pár év múla majd már az MIT-ra fog járni, vagy olyan zeneszerző lesz, aki 8 évesen komponál vagy esetleg 10 évesen egy űrsikló légkörbe való belépési pályájának számolását kisujjból fogja kirázni

Kívánom hogy így legyen, nektek pedig kitartást, hogy ne veszítsétek el az erőtöket!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest