Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Én csak annyival tudom, hogy az a koncepció, amire ez a gép készült abszolút teljes mértékben szükségtelenné teszi a windows xp használatát. Kicsi, olcsó, stabil, gyors és egyszerűen használható kommunikációs/netező/dokumentumírogató gépnek készült, és most mehet rá külön futó tűzfal, vírusírtó, meg vagy 15-20 program, hogy ugyanazokra lehessen használni, mint eredetileg. Persze aki ennyire ellenáll a teljesértékű, lokalizált, gyors és pofonegyszerű rendszernek, az vegye meg drágábban win xp-vel.
-
Cathfaern
nagyúr
Ez a tipikus "hú linux van rajta, azt se tudom mi az, meg ki se próbáltam, de az nem kell nekem mert nem futnak rajta a wines programok". ASUS meg csak a felhasználói igényekhez igazodik, neki vhol mindegy hogy a user szivatja-e magát vagy se, csak vegyék meg minél többen
moonman:
Nem feltétlen lassú, de egy direkt hardverre szabott oprendszer mindig is jobban fog futni, mint egy mezei XP. Ha XP-t rá fogják szabni a hardverre, akkor sztornó, nem szóltam, de egyelőre erről nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest