Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeSanto
őstag
Így már én is jártam, viszont én reggel nem folytattam.
Én többször is leszoktam.
34 éves vagyok de most nem dohányzok(május óta). Sokszor azt álmodom hogy rágyújtottam és mikor felébredek akkor esik le hogy hoppá, mégsem cigiztem.
A barátnőm, barátaim cigiznek, a konyha sokszor áll a füstben, én persze próbálom kerülni és fujjogom a füstöt.Jelenleg még bírom, sokszor rágyújtanék. Helyette inkább eszem sajna és lassan el fogok hízni.
-
DeSanto
őstag
Annak örülök hogy a zárt helyekről száműzve van a cigi.
Hamarabb kellett volna betiltani a szórakozó helyeken is a füstölést.
Mondom mindezt úgy hogy én is dohányoztam 20 évet.
Mindig vörösek voltak a szemeim,marta a füst. Én ennek nem érzem hiányát.
Aki rá akar gyújtani az fáradjon ki a szabadba. -
DeSanto
őstag
Sajnos itt nálunk nem voltak külön nem dohányzó helyek.
Még eszembe jutnak a diszkós évek mikor a tánctéren is füstöltek.Nem egy haveromnak égett ki így ingje cipője.Nem vagyok a cigi ellen de ezek tényleg nem hiányoznak.
Felőlem lehet olyan hely ahol szívják-fújják a füstöt, én nem büntetném.
Viszont a munkahelyen lehetne egy zárt tér ahová beülhetnének a dohányosok télen. -
DeSanto
őstag
Cigiről leszokni csak és kizárólag úgy lehet ha reggel nem gyújtasz rá.
Nekem első dolgom az volt ébredés után hogy rágyújtottam.
Mikor leszoktam a cigiről, pár reggel ittam kv-t mert álmos voltam (gondolom a cigitől ébredtem és rendeződtek az arcvonásaim ).Ha fokozatosan csökkented az adagjaidat azzal csak magadat nyugtatgatod és lehet sosem jutsz el a kívánt hatásig.
Akinek van akaratereje az leteszi. Akinek nincs annak felesleges kínlódni is.Jah és nem időponthoz kell kötni. Az már 90%-os bukás.
Csak bele kell gondolni,mikor nincs annyi cigid hogy elég legyen pl reggelig amíg nem tudsz másikat venni akkor egyre jobban kívánod. Igaz hogy beosztod de már ideges vagy hogy elég lesz e....
Ugyan ez van az időponthoz való kötéshez is.Este már azon vagy hogy jaj az utolsó cigim, mi lesz utána.Vagy leteszed vagy nem. El kell dönteni mi a fontosabb....
-
DeSanto
őstag
válasz capulet75 #86 üzenetére
Ha te egészségesen akarsz élni akkor nem a kocsmában és szórakozóhelyen kell keresned.
Az üdítő amit iszol vagy az alkohol az egészséges?
Ezek szerint te még egy jó kerti partiban se lennél benne vagy egy szalonnasütésben mert megcsap a füst.Ne viccelj már...
Ez a személyeskedős szöveg meg a gyengék fegyvere.Mindenki ezzel jön ha már valaki elmondja a véleményét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Foxpost
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gyúrósok ide!
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest