- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Ahogy Kekmen is írja a 69-es hozzászólásban. Kell hozzá egyfajta érettség. Majd annak is eljön az ideje mikor rájössz, hogy mennyire értelmetlen dolog és, hogy nem éri meg.
Nem ad semmit, csak elvesz. Ha szerencséd van akkor még azelőtt "megvilágosodsz" mielőtt még komolyabb bajod származna a dohányzásból. -
Kekmen
senior tag
Benned már korábban is magamra ismertem. Ahogy az írásból is kitűnik, az első alkalommal amikor komolyabban elgondolkodtam, hogy le kéne tenni, le is tettem. Több ismerősöm - köztük egy jelenleg 60 éves hölgy szomszédom (25 év dohányzás után) is azt mondta: Meg kell érni hozzá, hogy az ember belássa, nincs értelme. Ez neki pár éve, nekem pedig most következett be, ezt embere válogatja. De ezt a vitát tudom, hogy kár lenne most lefolytatni, a második írásomban megígérem, hogy kitérek a magad/magam fajta típusra, mert van hasonlóság, több mint gondolnád!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro