Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
Dr. Romano #10 üzenetére
Ja, az sem lett az öröklét jelképe, de azok már legalább kezelhetőbb hőfokon mentek vagy mentek volna, mert egy részére siralmas hűtési megoldások kerültek. Egyébként nekem nem nagyon tűnt minőséginek amit eddig láttam. Tudom, egy nyák láttán kialakuló érzésről beszélni nem túl szakmai, de ez volt a benyomásom. Az elődök és aztán az utódok is valahogy komolyabban kimunkáltnak tűntek.
Nálam van egy 9800Gx2 és utoljára még nem volt gondja, de vízes, pont amiatt, mert bízok benne, hogy bár ritkán használom, de befolyásolja majd az élettartamát. Talán ! Talán a jó irányba !Plusz van egy 9800 Gtx és egy Quadro Fx3700 is, amik eddig hibátlanok. Ezzel szemben G80-as vga, ha jól számolom 4 hullott el a tulajdonomban. Akkor fogadtam meg, hogy többet, legyen az 1000 Ft akár, nem adok ki ezért a típusért.
-
Alpi.
addikt
"iszonyat hangos a 7900GTO után" Jaja, nekem is van egy Gto-m és ha van olyan, hogy halk vga, ez az ! Kicsit hihetetlen is, hogy a kor szinvonalát nézve, mennyire komoly, NAGY ventis
hűtés került erre.
Egyébként van olyan 3870-esem, amin 98%-ban ez a hűtő van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az összes ballagásra kapott pénzembe, vagyis elképesztő 45.000 Ft-ba került ez a szörnyeteg. 2007-ben. Durva, hogy az...
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest