Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Én az itthoni Metagalaktika-gyűjteményünket próbáltam teljessé tenni, már nagyjából sikerült is. Antikváriumokban el lehet csípni egy-egy példányt.
-
Lenry
félisten
dehogy szűnt meg, írtam is, hogy én most is járatom.
így én sem értem mire fel a múlt idő. a színvonal sem csökkent. ahogy látom egyszerre az újat és a régit, azt kell hogy mondjam, hogy a scifi színvonala nem csökkent.változott a technikával együtt, mert muszáj volt neki, de a témák, a hangulat, az egész maradt. nem mondod meg, hogy 1-1 történet épp' friss vagy 40 évvel ezelőtti
-
-
Algieba
őstag
Mindig érdeklődve vettem kezembe a friss számokat. Emlékezetes Kingtől A köd, vagy a Kórház a galaxis szélén című sorozat. Nagyon sok szám megvolt. Hová lettek? Át fogom nézni a padlást, talán még megvan néhány.
-
Mister_X
nagyúr
Mmm. Én még ma is járatom a GameStart
Foghíjasak az évadok, de ez van. Mostanában átszokóban vagyok PC GURU-ra, Konzol meg alap. A Gurunak most van egy jó kis SSD-s előfizetői akciója, majd lecsapok rá karácsony előtt.
Egy Galaktikában mi van? Én eddig csak pár 3. évezredet kaptam, de az meg olyan techbulvárlap.
-
Иван
őstag
Ötvenedik meg Kétszázadik van meg csak belőle. De kultikus cumó, az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Béta iOS-t használók topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest