- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
horush
addikt
-
horush
addikt
-
djculture
félisten
-
horush
addikt
-
djculture
félisten
-
horush
addikt
-
Lenry
félisten
-
Mister_X
nagyúr
-
djculture
félisten
bostonban mindenkinek halálra lassul a játék, a procikezelése van elszúrva.
Mister_X Úgy hogy írtad hogy a virágbolti termékeket éltette Tirexi. Szerintem aki ilyen nyavajákért kiadott 8-9k-t mint az ac3 a Ghost Recon Future Soldier meg a többi elrontott ubi konzolport, az is már azt élteti.
Ubisoft tehet egy szivességet... -
Mister_X
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
djculture
félisten
-
Mister_X
nagyúr
-
Lenry
félisten
inkább nekem adjátok, hogy ki tudjam próbálni, hogy télleg szar-e a Halo 4
-
Huma
addikt
-
Иван
őstag
-
Def26
félisten
De jó lesz. Facebookon nincs véletlenül?
Annak neppernek jobban kéne. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
-
Иван
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
EczkE
veterán
-
Huma
addikt
-
Def26
félisten
-
Kassadin
addikt
-
Def26
félisten
-
Dany007
veterán
Én élvezném és szívesen csinálnám is!
Csakhát befektetés, idő, meg egy jó ötlet kérdése. És ebből még az ötlet jönne a legkönyebben.Én pl kifejezetten nem szeretem az olyan gameplay videókat, amiben agyatlanul hentelnek, mondjuk egy katonás játékban. Össze vissza lőnek mindennel mindenkire mindenre, miközben sorra kapják be a lövéseket... Ez nekem illúzióromboló.
Lásd CoD MW1 veterán fokozaton, na az tetszik nekem! 2 találat és kezdheted előlről.Szóval ha már ilyet csinálnék akkor megpróbálnék úgy játszani, hogy az valósághűnek tűnjön. Úgyis brutál komoly a mai játékok grafikája, plusz az egész Single player rész mozi feelingesen van megcsinálva. Erre még rá lehetne játszani egyfajta realisztikus játékstílussal. (tehát nem rohanod le az ellenfelet egy darab késsel miközben hat helyről tüzelnek rád... ) Plusz vágás és effektezés segítségével méginkább lehetne hozni egy mozis hangulatot. Így a végén ha ügyesen csináljuk, egy mai komolyabb játékból gyakorlatilag egy komplett kis filmet össze lehetne hozni. Legalábbis nagyon mozifeelingeset.
Az számomra hatásosabb, élvezhetőbb lenne, mint az ész nélküli, agyatlan hentelés. -
Huma
addikt
No, ha ennyit lehet vele keresni akkor lehet, hogy belevágok. Majd a nagyvilág elé tárom a koponyámban rejtező mérhetetlen bölcsességet.
Huma okoskodásai, Part: 001
"Avagy, ha csillámport szórsz az Andrássy úton, ne csodálkozz ha ferde hajlamúnak néznek" -
Kassadin
addikt
Egyetértek, jól beszélsz tesó.

Játékban gondolkodnék én személy szerint, viszont ahogy írtad, ahhoz befektetés kell először, aztán felvenni úgy a játékot, hogy nem bénázol, megvágod normálisan, (opcionálisan zene alá), angol szöveg meg biztos rengeteget dobna a nézettségen. Szóval elég sokat kell vele foglalkozni, de lehet, hogy megéri.

-
Kephamos
addikt
A replygirlt fúgáznám azé'!

Amúgymeg bárki kereshet pénzt a jutábbal. A letiltogatós szellemi fogyatékosunknak is sikerült. -
Dr. Romano
veterán
-
bullseye
addikt
-
Def26
félisten
-
Lenry
félisten
-
Def26
félisten
Adózott, bizonyos % -át lecsípi a yt.
Azt most nem tudom pontosan, hogy mennyit. -
Dr. Romano
veterán
-
Def26
félisten
Youtube partnereknek 100 megtekintésre adnak 2-5 dollárt. Prémium partnereknek 5-6 dollárt. De vannak olyan dolgok amiket el kell érned, ha youtube partner akarsz lenni. pl. 200 subscribers -ed kell legyen.
Ha van egy milliós nézettséged egy videón akkor azzal minimum 440.000Ft -ot teszel zsebre. Ez attól is függ, hova sorolnak be mint partner.
-
Dany007
veterán
Nem akarok nézettséget csinálni... nincs nekem időm ilyenekre.
Csak érdekességből elgondolkodtam mit lehetne még kitalálni ami nincs...
De nem egyszerű, mert nyilván valami nemzetközi dologban kéne gondolkodni. Tehát vagy olyan ami angol nyelven fut vagy olyan, amihez nem kell nyelv. Pl gameplay videók vagy vicces videók...De nem elég, hogy csinálsz egy ilyet... azt folyamatosan csinálni kell. Rendszeresen, mondjuk hetente vagy havonta valami újat. Hogy megmaradjon a nézettség. Unalmas se lehet... Szóval nem egyszerű.
A gameplay videó is csak úgy jó ha 1080p-ben vagy legalább 720p-ben. Ahhoz meg már bika gép kell. Főleg ha a legújabb játékokról van szó.
Aztán lehet vicces videót is csinálni, de abban meg kb mindenki überelne, mivel már azt is komoly technikával csinálják. Lásd Epic Rap Battles of History... Ott is igen komoly stúdiómunkák vannak, komoly zenei szerkesztés, maszkolás, zöld hátteres felvételek stb...
Ezt már egy mezei magánszemély nem tudja überelni, de még hasonlót se tud csinálni.@Def26: ez hasznos volt, köszi!

-
Kassadin
addikt
Pont írni akartam, hogy Dany mivel tudna nézettséget csinálni, de elrontottad az örömömet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nem_tom
őstag
Hiába van nézettségem a jútyúbon,
sajnosmivel zenés videóim vannak én kiesek ebből a fizetős témából. Sebaj, azé ingyé is csinálom.
Amúgy meg mit izgat egy ilyen kis vérpisti, akinek a segge alá van tolva minden? Kár rápazarolni a gondolataidat.

-
Dr. Romano
veterán
Na ja, sajnos ebből a szempontból nekünk nehezebb az életünk, csak egy dolgot tudnánk mutogatni, de azt a videót egyből bannolnák

Gameplay videókat ellőtte, rexi, fimbemutató is van egy halom a játékbemutatókkal egyetemben. Nehéz ügy olyat kitalálni ami world wide és sok nézettséget hoz, de ha valakinek itt sikerül, annak tuti rendszeres nézője leszek

-
Dany007
veterán
Hoppá pedig mennyit gondolkodtam mivel lehetne érdekes műsort csinálni, de a csöcsök valahogy nem voltak benne... Nyilván mert ehhez nem jók az adottságaim.

-
Dr. Romano
veterán
Ez tényleg így van.
Erre van szakosodva a replygirl és klónjai (meg gondolom még jópáran). Érthetetlenül beszél mindenféle tartalommentes dologról, a csöcse viszont jól látható. Az összes videója le van mínuszolva (lassan 1000db), de lesz*rja mert csak a nézettség számít és ahol csöcs van, ott nézettség is van;.... és megszületnek az e-ribancok.Mondjuk ahogy látom 3 hónapja nem töltött fel új videót, hátha vége....
-
Dany007
veterán
Pedig nem lenne hülyeség. Ma már egyre több és komolyabb felszereltségű ember / ministúdió specializálódik youtube-os videók készítésére. (lásd.: ERB) Van benne biznisz... A youtube-ot meg nemérdekli hogy mit adsz a csatornádon (amíg az nem jogsértő) csak a nézettség legyen meg.
Részleteket sajnos én se tudok, pedig érdekelne.
-
bullseye
addikt
-
Иван
őstag
-
bambano
titán
-
Huma
addikt
-
Kassadin
addikt
-
Иван
őstag
-
Huma
addikt
-
Иван
őstag
-
Lenry
félisten
-
bullseye
addikt
Tudja valaki pontosan mennyit és hogy fizet a YT, vagy ez csak olyan "köztudott" dolog, hogy sokat?
-
Huma
addikt
Kell a fenének kórájhét. AMD a király!

-
Dr. Romano
veterán
-
Huma
addikt
Meg tudom tenni, ha akarom, de nem akarom. Szóval a képesség megvan, csak nem érzem a kényszert hogy bizonyítanom kellene neked.

-
Dr. Romano
veterán
-
Иван
őstag
-
Huma
addikt
Szerinted mi(k)re nem vagyok képes?
(#64) Иван:
leereszkedni?Honnan, hová?
-
Иван
őstag
Képtelen 3 dimenzóba leereszkedni. Nem tud, na.
-
Dr. Romano
veterán
-
Huma
addikt
-
bambano
titán
-
bambano
titán
-
Иван
őstag
-
Kassadin
addikt
-
Иван
őstag
Mondjuk azt jó látni, hogy ő annyira menő, hogy mások fikázása csak privátban megy és tiltás mellett.
Neki az a baja, hogy túl menő.
-
Иван
őstag
-
Huma
addikt
-
Lenry
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
-
Иван
őstag
-
horush
addikt
-
Kiki18
őstag
-
horush
addikt
Pár hete én is megkaptam valami random hülyegyerektől. Leírta, hogy ő mekkora ász, én meg milyen alja vagyok, jó pár soron keresztül, s a végére odaírta, hogy letilt, nem kell válaszolni. Nem tudom, hogy mit érez az ilyen, de szívesen találkoznék vele személyesen..

Óh, most olvasom a privátokat. Kedves tirexi nevű talált meg így engem is.
-
Иван
őstag
Ezt már szétvertem és eladtam a bolhán. Most gémer hűtőm van. Fataliti tesztelte!!!!!
-
Mr.Csizmás
titán
dehogy, a vincseszter nem éri utól a memóriát
-
Dr. Romano
veterán
-
Huma
addikt
-
Kiki18
őstag
-
Иван
őstag
Most nagyon irigy vagyok. De cserélnék vele!

-
Dr. Romano
veterán
-
Иван
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
Lenry
félisten
hát én már csak ilyen mimóza lelkű vagyok, és rettentő megbántva érzem magam, és megyek anyuhoz sírni meg innentől feketére festem a szemem és emos zenét hallgatok mert szarazélet.
egyébként meg tényleg csak annyi a nyűgöm, hogy ha már képes volt beszólni, akkor talán elviselhetné a választ is
-
DeFranco
nagyúr
-
Def26
félisten
-
EczkE
veterán
Talán lesz hova visszajönni.
-
Vladi
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
Dr. Romano
veterán
visszatalálós UP

-
Def26
félisten
Nem a gameplay -ért fizetnek neki, hanem a nézettségért. Ha én felpakolok minden héten egy videót valami meghökkentő dologgal amit több ezren néznek akkor én is kapok pénzt.
Cars 2 - 2.143.481
Driving Simulator 2009 - 1.200.771
Nedd for Speed Shift - 1.041.648Ezekért azért elég sok pénzt kaphatott.

-
Vladi
nagyúr
Ha nem egy lényeges ember, mondjuk cimbi vagy valami, minek válaszolsz?
Nekem is volt, hogy beugatott valaki, de hát egy senkinek tartom tehát nem fárasztottam magam vele.

-
EczkE
veterán
-
BalaNce87
addikt
Gyerek... Az a gond ha valami megjegyzést írsz a videójához akkor kapsz egy személyes üzenetet undorító stílusban, aztán letilt esélyt nem adva válaszolni. Az meg érthetetlen hogy 80%-a amit feltölt az virágbolti és ezért még (nem kis pénzt) fizetnek is neki. Én nem értem ezt a yt-os vidikért pénzelnek dolgot, miért érdekük/éri meg bárkinek is fizetni a gameplay videóiért?
Def, Eczke: Értem, de attól még nevetséges, hogy ezért fizetnek bárkinek is, szerintem anno (2-3 éve) senki nem ilyen céllal kezdte el a videózást.
-
DeFranco
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
[Lenry:] Ki lettem osztva privátban -
Иван
őstag
-
maláj
addikt
nem kell törődni anyuci pici fiával

mint tudjuk csilliárdos fizetést kap a "jútyúb"-tól (közben megy az utorrent és nem linux disztrókkal
) és minden földi jó amit csak el tudsz képzelni ott van a szobájában 
nője nincs, élete nincs ergo nem érdemel több figyelmet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gergő_
őstag
tirexi HD, értve vagyok?!
-
Иван
őstag
Mindjárt megy a privát.
Csak nem tőlem
-
Mr.Csizmás
titán
így jár aki a jutub királyával b*szakodik.
-
Иван
őstag
-
bambano
titán
oszt akkó' mi van...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Lenry
félisten
-
bullseye
addikt
jaaaaa... ezt nem tudtam, régen még néha felmentem a napira, de annyira lement primitív-demagógba, hogy az már fáj.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
-
bullseye
addikt
-
Kephamos
addikt
-
Lenry
félisten
legjobb a vége volt az üzenetnek (nem szó szerint idézem): a Halo 4 meg egy rakás szar
gondolom nem lepek meg senkit azzal, ha azt mondom, hogy köze nem volt semmilyen Halonak a levelek témájához.mint egy tízéves, aki már nem tud már mivel visszavágni, csak azzal, hogy "a te anyukád kövérebb"
bár lehet, hogy tényleg szar, lövésem nincs, nincs Xboxom, hogy kipróbáljam
(#4) DeFranco az ötlet jó, de letiltott
-
Kephamos
addikt
Tirexi? Nekem is írt egy vállalhatatlan hangnemű privátot. Több, mint szánalmas...
-
EczkE
veterán
-
DeFranco
nagyúr
Én ilyenkor elkezdem hergelni, hadd idegeskedjen... mondjad csak mondjad! Cifrábban, tudsz te többet is! Ennyi? Kiegészítenéd még valamivel? Előbb utóbb abbahagyják.
-
JDM_Style
tag
Ez a legegyszerűbb módja sokak szerint a vita lerendezésének..

-
Def26
félisten
Melyik bejegyzés volt?
-
gabor85
őstag
szarjábele. engem is küldtek már el a k**** anyámba a no name időszakban, hát akkor gondolhatod hogy az aktívabb felhasználók mit kaphattak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ne fárasszuk egymást hülyeségekkel.
Métely.

Csakhát befektetés, idő, meg egy jó ötlet kérdése. És ebből még az ötlet jönne a legkönyebben.

Értem én, hogy árkád, de időre?