Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007 veterán Ja, aztán ehhez is vehetünk majd új gépet..  Nálam már a GTA4 se ment el általam elvárható minőségben... Nálam már a GTA4 se ment el általam elvárható minőségben...
 Egyébként a San Andreas volt az a játék amit mindennél jobban vártam. Minden egyes megjelent képet képesek voltunk heteken át "elemezni". : )
- 

Lenry félisten válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreazt megteszik a hivatalos oldalon a népek. megmondom őszintén, hogy én ebből a bejelentésből értesültem egyáltalán arról, hogy korábban már volt egy megjelenési dátum és most csúszik. egyébként is annyi játékot vettem a Steam karácsonyi akcióján, hogy bőven ki fogom húzni a GTA V-ig, pláne, hogy a jövő héten jön a Skyrim új DLC-je, ami azonnal háttérbe szorít minden mást. 
- 

Bjørgersson félisten Azt hittem szidjuk a Rockstart lesz a bejegyzés vége. 
- 

Jhonny06 veterán Én meg már azt hittem hirtelen, hogy ez a PC-s dátum.  Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz belőle semmi.. Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz belőle semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nálam már a GTA4 se ment el általam elvárható minőségben...
 Nálam már a GTA4 se ment el általam elvárható minőségben... 

Szerintem még nincs rendes bejelentés, csak ilyen Amazon-os találgatások, mert ott már fent van, de nem mondanám atombiztosnak.
 Szerintem még nincs rendes bejelentés, csak ilyen Amazon-os találgatások, mert ott már fent van, de nem mondanám atombiztosnak. 

Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz belőle semmi..
 Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz belőle semmi..