Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
törölt tag
Ó ah ez nehéz neked akkor az RDR 100%-ba ne is kezdj. Ez csattogós lepke ahhoz képest
Egyébként én a 100% után nem űztem annyira, hanem néha néha játszottam és így beadta a hiányzókat folyamatosan.A pénzszállítót amúgy kivették az onlineból sajnos jó régen, sztoriba azért még most is emlékszem hol spawnol az armored truckitt biztos
-
válasz
homerhamm #18 üzenetére
mondjuk ott azért tényleg volt egy kis "ezt direkt kibaszból találták ki" érzésem.
közben elindultam a 110% felé, de nem lesz meg minden. jó pár dolog egyszerűen nem triggerelődik, így nem tudom teljesíteni.
viszont ma megvolt a Yeti, meg az összes híd alatt átrepülés, utóbbihoz még térképet is nyomtattammég a pénzszállítók hiányoznak, de egyszerűen sosem találom őket.
-
homerhamm
addikt
Ez a topik miről szól?
-
-
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
új Covid vakcina Edinburgh-ból
-
Már csak egy kérdésem maradt a posztolóhoz, mi az a Grand Theft Auto V ?
-
prolad
addikt
Ki akartam tolni 100%ra anno, de elvette a kedvem, hogy mennyi mindent nem kell megcsinálni, nem érződött igazi kihívásnak.
Vice City az etalon ilyen téren, ott tényleg minden kellett ami a játékban volt az meglett 18 óra alatt. San Andreas is jó volt ilyen téren, az 2 éve lett meg 100%ra, 37 óra volt. -
törölt tag
mondjuk a játékok hamarabb jelentek meg mint a launcher, és azért máshogy számol. Nekem gta 2800 rdr meg csak olyan 650 óra. , de én csomó platformon játszom. gtat minden generáción toltam
RDR sztori xboxon , de online már csak PC-n . A social club meg külön számolja az online meg a sztori időket. Szépen össze lehet adogatni
2020: tegnap olyan satu részegen írtam ezt hogy örülj neki hogy csak ennyi hiba van benne. Amúgy -"ben"-ből gondolom hogy 21-ben akart lenni
-
-
törölt tag
Ha átlagosan viszed a sztorit, nem sok bolyongással , akkor nekem eddig 60-80 óra között megvolt a 100 %. Maga a sztori az ebből csak kb 25 óra.
RDR-is megvan nekem, de az még csak egyszer. Annyira nehéz volt némelyik része hogy 2018 óta még nem vettem rá magam egy újabb 100%-ra.
Egyébként a rockstar launcherben is meg lehet nézni mennyit játszottál a játékkal
-
-
a "110%" lehet hogy nem lesz meg, de azért ma is pipálgattam ki elmaradt dolgokat a listáról, aztán meglátjuk mi lesz, még az RDR2-t kellene hasonlóan kimaxolni.
szerintem az a 325 óra valahol bebugzódhatott, mert ma már 350-et írt, és bár eltelt 25 óra a tegnapi screenshot óta, de nyilván nem játszottam vele azóta folyamatosan
meg amúgy is soknak tűnik. a Witcher 3 négy teljes kijátszásához kellett 570 óra, és azzal tényleg rohadtul sokat játszottam. a GTA5-öt kétszer, talán háromszor játszottam ki, és csak most foglalkoztam azzal, hogy kimaxoljam, korábban nem.
szóval fenntartásokkal kezelendő az az értékmod: és egyébként 2021 van
-
törölt tag
2020-ben egy 100% GTA V poszt? Én:
Nem neked írtam véletlenül FB-n hogy " nekem is ,megvan, 7 éve"
( csak mert a napokban jött szembe ott egy hasonló poszt)
Amúgy én már fejből mindenféle netes segítség nélkül meg tudnám csinálni a 100%-ot (igen most felxelek) mert 2013-ban első napokban kitoltam, majd pcn, majd xbox one-on, majd nosztalgiából már összesen vagy6-8x megvolt. Imádom amúgy és gratulálok, szép "munka" . Mi úgy mondjuk , 110 % , mikor minden megvan, és nem csak 70 hanem MINDEN mission arany, minden random event, minden stunt jump, side mission stb...
Esetleg az összes achievementre is rá lehet menni. Nekem egyszer még 360 időkben megvolt mind, de aztán a heist frissítések miatt bejötteket nem tudom elképzelni hogy megcsináljam ( criminal mastermind, minden heist hardon halál nélkül , nincs rá emberem) ezért jelenleg 3 hiányzik sajos.
szerk.ami elképesztő nálad: 325 óra a sztori
-
icemad
nagyúr
-
-
updog
őstag
Gyáh, én még teljes áron megvettem nem sokkal megjelenés után, annyira fel voltam csigázva, nem is csalódtam benne, valami 30 órát beleraktam úgy hogy kb. csak nézelődtem meg funkyztam, teljesen lenyűgözött (nem kicsit azért mert pont másfél évvel azelőtt voltam Los Angelesben egy hetet, kb. megkerestem minden helyet amit felismertem
), szóval az első heistig jutottam singleben ennyi idő alatt... aztán most elindítottam Steamet hogy megnézzem, last played 2017.12.23.
-
refrigerator
tag
Mennyi órád van benne? Munkahely? Család? Gyerek?
-
A végén még újra elő kell vennem. Egy rakat dolgot nem csináltam meg benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest