- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nekem 1 olyan eset volt, amikor jobban jártam: 1.5éve vettem lakást és újítottam fel... baumaxxban elég sok dolgot vettünk és kivételesen nem is számolgattam, mert "ami kell, az úgyis kell!"... csomó aljzatot vettem, vezetékeket, kábelcsatornát, lámpákat a folyosóra, hogy ugyanolyan legyen mindenhol... fürdőbe és konyhapult fölé fénycsövet, stb... diszperzitről, ecsetekről, festőhengerről meg ilyenekről nem is beszélve... polcoknál azért figyeltünk az árakra, mert megvolt, hogy miért mennyit vagyok hajlandó adni és nem akartam azért túlköltekezni... na, megvettük-kifizettük és otthon tűnt csak fel, hogy 2db fénycsöves lámpa helyett csak 1et számláztak ki... azért nem mentünk vissza panaszkodni... bizonyos % leírható a termékekből leltárhiánykor és a cégek kalkulálnak is vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux Mint
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest