Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

egy ideje én is jobban figyelek... régebben, amikor még szűkösebb volt a keret, vásárlás közben mindig számoltam, hogy gyors kerekítgetésekkel mennyinél járhatok... akciósan láttam teszkóban 89huf-ért borostyán sört... megörültem, bedobtam vagy 8at a kocsiba... (a hitvány 3% körüli söröket utálom, viszont 100-150 között akciósban jókat lehet már venni) pénztárnál fizettem, csomó mindent vettünk és vagy 500ft-tal több lett a végösszeg... arra gondoltam hirtelen, h valamit kifelejtettem a számolásból... otthon viszont kipakolásnál nézem a blokkot: borostyán sör: 169huf+üveg... :W nem kicsit voltam ideges... ezek után még a kasszánál végignézem mindig a blokkot, mert elég jó a számmemóriám és 30tételből is kiszúrom, ha valaminek nem annyi az ára, mint amennyit kiírtak... felidegelt rendesen a dolog, mert 169-ért már nem borostyánt kaptam volna, hanem akár dreher bak-ot is az akkori árfolyamon...
    másik eset: plusban a nő egyszer véletlenül duplán húzta át a mézet, de szóltam neki és nagyon segítőkész volt és azonnal sztornózta bocsánatkérések közepette...

másik sztori ismerősömmel történt józsefvárosi piacon: priluki cigiből akart bevásárolni (sötétbőrű emberektől)... asszem 200huf volt 1doboz akkor... (normálisabb cigik meg 400-420 körül indultak) először kért 5 csíkkal... megnézte, kibontotta... aztán meggondolta magát és még 5 csíkkal kért, de azt már nem nézte meg... szerencsétlenségére... otthon kibontotta és mindben papírzsebkendő volt :) cseszegettük is vele még hónapokig, amikor cigizett, hogy: "na öcsi, milyen a 400ft-os priluki?" mi jót szórakoztunk, de ő már kevésbé, mert tömören: "b*sszátok meg azanyátokat" volt rá a válasz :))

Új hozzászólás Aktív témák