Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

Üdvözlet mindenkinek, az enyém is úton van :C

polgcsabi:

Itt arról van szó - általánosságban - hogy vannak akiknek nehezebben megy az angol, illetve nem szeretnek "rizikózni", őket szolgálják ki az ilyen aukciós eladók. (A rizikót nem véletlenül tettem idézőjelbe. :DDD ) Minden terméknél feltűnnek, ez törvényszerű.
    Az hogy rátesz némi lecsót az árra az ügyintézés fejében, az szerintem elfogadható, ráadásul nagyon nem is tudja letagadni mennyit, hiszen mindenki tudja honnan rendeli. Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy van aki nem meri bevállalni hogy magyarítsa, meg romokat cserélgessen rajta, inkább csak használná. (Nekem is ez lesz az első, picit parázok is).
    Ami a fő kérdés, hogy mitől biztonságosabb egy beruházni nem akaró nepper akinek előre utalással kell fizetni, mint egy kínai webáruház paypallal. Ha gikszer van a készülékkel, akkor van aki elhiszi hogy az ember nem fog eltűnni balfenéken? Ha már valaki árrésért szolgáltat, akkor korrektebbnek érzem ha a saját költségén behoz párat, és azt eladogatja utólag. Ez a része kicsit nekem is b_ssza a csőrömet, hogy beruházni nem akar, minden felelősség a vevőé, lenyomozhatatlan, de keresni azt szeretne.
    Összefoglalva tehát ha valaki biztos lehetne benne, hogy ügyintézéssel, magyarítással, esetleges garanciális hercehurcával járó szolgáltatást kap a gyártó által megadott garanciális időtartamig, és ezért egy előre tudható felárral kell számolnia, azzal elvileg szerintem nincs probléma.
    Aki ilyen helyről veszi, annak azt kell kockáztatnia, hogy magasabb árért cserébe hallgathatja hogy "a hívott szám nem kapcsolható" :D

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés