Hirdetés
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Szerintem ez teljesen egyéni, nekem jobban kézre áll a hátlapi leolvasó, sajnálom is, hogy a mostani telómon nem ott van.Azert szerettem mert zsebből kivéve, vagy csak a telefont tartva én pont ott szoktam megtámasztani az ujjam ahol az olvasó volt, így mire kivettem a telefont a zsebemből az már fel is volt oldva és nekem pont az előlapi olvasónál kell kicsit fogást váltani, különben kibillen a telefon a kezemből. Szóval ez tök egyéni...kinek ez, kinek az.
-
-
Juhaszatti
addikt
Ahogy én tartom az 5,5"-os telefonom, 3 ujjamon fekszik, kisujjal alul megtámasztva, hüvelykujjal pedig pötyögve...a mutatóujjam pontosan ott van mindig, ahol egyébként egy hátlapi szenzor lenne.
Előlapis a telefonom, azt meg bármikor elérem hüvelykujjal.
Szóval szerintem ez is felhasználófüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest