Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Bocs, hogy összemostam a programozási nyelvet, futtatási környezetet a megjelenítési megoldással. Csak nyilván a HTML5 + CSS3 a WebGL-lel kiegészülve lenne most az elvárás egy webes játékra, vagy bármilyen egyéb látványos alkalmazásra.
#12: én arra gondolok, amikor megveszed a bútort az IKEA-ban, és meg szeretnéd nézni, hogy fog mutatni. Vagy egy tetőcserepet a házadon.
Biológia: rohadtul tetszik, erre gondolok, ebből kellene 100-szor több
-
ROBOTER
addikt
Én nem a technikai hátterére gondolok, hanem a felhasználására.
Ha azt nézed, hogy a Flash korszak csúcspontján irdatlan mennyiségű játékot fejlesztettek, és sokszor igen komoly munkák születtek, most a WebGL sehol nem tart. Nincs mögötte üzleti modell, a hirdetés alapú rendszerek helyett az alkalmazásáruházak hódítanak. Attól tartok, ez megpecsételi a sorsát.
És persze nem csak játék létezik a weben, sem tudományos célra (oktatás - ami engem érdekelne az egészből), sem üzleti célra (3D tervezés pl. bútorok, háztartási gépek, építőipar stb.) nem használják. A Java Appleteknek és a szoftveres Javascript engineknek nagyobb volt ebből a szempontból a kihasználtsága, pedig az is gyengus volt.
-
ROBOTER
addikt
Lenne egy évekkel ezelőtt írt Flash (Haxe + Sandy3D) vackom, amit kb. 20-szorosára kellene bővítenem funkcionalitásában, hogy legyen értelme és átírni valami létező webes platformra (WebGL). Csak rohadtul nem látom a WebGL-t úgy igazán beindulni, nyilván ennek üzleti oka is van. Kicsit félek beleölni több hónapnyi munkát a semmiért.
-
ROBOTER
addikt
Szóval akkor ha jól értettem (igazából ezt sejtettem, hogy nem függenek ennyire össze), a böngésző maga OpenGL nélkül képes támogatni a WebGL-t, mert az OpenGL kompatibilitást az ANGLE adja? Ez minden platformon, mindnen böngészőben így van? Gondolok itt a WebGL csoporttag Apple-re pl.
-
ROBOTER
addikt
Számomra csak egy a kérdés: az OpenGL esetleges bedöntése magával ránthatja a WebGL-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- ASUS routerek
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Path of Exile 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest