- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci78
tag
Nem rossz, de szerintem jobb lenne egy olyan konferencia, hogy hogy lehetne megőrizni az informatikusokat a szakmában és megbecsülni, vagy valami hasonló.
Én már 17 éve tolom az ipart munkailag, egyébként meg már kb. 28 éve mindent egybevéve.
Nem mondom, hogy húde profi IT szakember vagyok (aki ilyet mond magáról, az nem igazi informatikus), de azért indultam annó ebbe az irányba az életemben, mert volt/van hozzá valami affinitásom és tehetségem, ami csak úgy van, nem a tanulás miatt.
Szeretem/szerettem az informatikát, lényegében ez az életem és még így 28 év után is még ott van/lenne valahol bennem ez az érzés.Viszont!!!
Miért ölik ki az emberből (legalábbis itthon) ezt a szeretetet? Veszik el az ember kedvét az egésztől?
Szerintem ez a nagy buktatója és veszte jelenleg a szakmának az én jelenlegi tapasztalataim szerint.
Jópár IT szakemberrel találkozok napi szinten és sajnos azt tapasztalom, hogy a nagy része "kiég", megutáltatják vele a szakmát. Csak most fejből 4-5 IT szakembert tudok a környezetemben, akik pár éven belül szakmát váltanak, mert nem akarják tovább csinálni/nézni azt ami ma informatika néven megy (legalábbis ebben az országban).
Ez a szomorú szerintem. A tényleg jó szakemberek szakmát váltanak, vagy inkább mennek külföldre dolgozni, mert itthon elég siralmas az IT környezet (összefoglalva).És most lehet sárral dobálózni, ez az én véleményem, tapasztalatom. Remélem ennyire nem siralmas a helyzet mindenhol és más jobb példákat tud mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest