- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
A '89-es Batmobil nem is a '89-es Batmobil. Az első LEGO jármű bizony az 1997-es Batman & Robin kocsija.
-
LÁZ
addikt
-
P1eTr0
aktív tag
Ma megérkezett a könyv, amit a cikkben is meg van említve. Egyelőre csak átlapoztam, de nagyon korrektnek tűnik. Már csak ezért is megérte elolvasni (a LEGO-kért pedig főleg).
Kösz a tippet

-
AndrewBR
senior tag
Pfú de yo...

-
Peterson_
addikt
-
LÁZ
addikt
-
mmdms
addikt
Maxirespekt, nagyon jó kis cikk!
Azt majd elárulhatnád a könyvből, hogy hogy a rossebbe jutott valakinek eszébe az uccsó 3 batman filmre egy ennyire elrugaszkodott, ormótlan kocsit tervezni az előzőekhez képest? Személy szerint nekem ez a verzió a batmobil:
Mindenhol ezt láttam gyerekkoromba, film, képregény, mese, ettől (is) lesz batman a batman, ezt igazán megtarthatták volna.
A kis legófigurák meg hatalmasak, a joda nagyon tuti!
-
hoffman_
nagyúr
-
LÁZ
addikt
-
hoffman_
nagyúr
wááá, de komoly vagy megint!
óriási 
sajnos csak most jártam logouton, és vettem észre. az "öreg" Batmobil itt is megvan! élőben is pazar egy járgány, én oda meg vissza voltam tőle (nem az enyém sajnos)

-
LÁZ
addikt
-
mekker
őstag
Én olyan cikket szívesebben olvasnék, hogy mondjuk borítókép alapján mennyire hűen tudod összerakni, vagy akár saját ötlet megépítését.
Ezért is szeretem sokkal jobban a Technic Legot, ott sokkal kevésbé van megszabva, hogy mit építhetsz, hány alkatrészből. -
tvamos
nagyúr
-
LÁZ
addikt
na igen, a Tumblernél nekem is besegitett a párom, meg volt 15k lego-s kedvezményem a shopban is, amit arra használtam fel, úgy már nem volt olyan vészes szerencsére.
@tvamos: a Lego klub topikban a teknik koponyák biztosan ajánlanak konkrét készletet

-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
-
P1eTr0
aktív tag
Jó kis írás lett.
Én is gondolkoztam a Tumbler megvásárlásán, de az árcédula miatt - egyelőre - kihagytam. A könyv kifejezetten tetszik, lehet utánanézek neten (már csak a képek miatt is
). -
LÁZ
addikt
akkor még csak a betmobil, és az ucs AT-ST volt meg, de már a vége fele, a Star Destroyer már szegedi sztori volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szokásos remek írás tőled Laci. Nem is mondtad hogy már újvárosi éveid alatt is voltak legóid, meg is mutathattad volna azokat lehet akkor hamarabb rákapok én is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LÁZ
addikt
okés...zsokés

-
Döglött Róka
veterán
-
LÁZ
addikt
köszöntem, no para, én olyanba voltam, hogy a mozisból vagy ahhoz kapcsolódóan született a Lego verzió.
Tény, hogy a Lego-s inkább hasonlit a mozisra sztem, mint a képregényesre (persze a denevérfejet leszámitva).

-
Döglött Róka
veterán
Jo lehetett ezt osszegyujteni

-
marositech
senior tag
Akinek van ideje, arra jó az oldal: Batmobile szakoldal

-
Döglött Róka
veterán
Kiegeszites, az elso nem a Keaton fele mobil hanem a kepregenyes verzio.
Ez a Keaton fele :

Ilyen a kepregenyes verzio, elejen a denever pajzs, mint a te modelleden. Rengeteg variacioja van persze, de a pajzs mindig ott volt.

Nem kotozkodni akartam, csak szemet szurt, mellesleg a te verziod sokkal jobban nez ki mint a Keaton verzio.

-
LÁZ
addikt
-
tvamos
nagyúr
-
Wolfi88
csendes tag
Szép munka.
Azért egy olyan Batmonbilos könyv nekem is jól jönne
-
LÁZ
addikt
-
tvamos
nagyúr
Hat ez nagyon kiraly!
Mondjuk en mpst prpbalom a gyereket atallitani femepitore...
-
marositech
senior tag
Na na na na na na na na na na...

-
Dominó85
addikt
-
LÁZ
addikt
-
Dominó85
addikt
Óriási élmény volt elolvasni ezt a cikket, még a "vén" 29 éves fejemmel is.
Imádok legózni és ez nem ciki.
Köszönet az írásért."Everything is Batman, everything is cool when You're Batman"

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy batman is update legyen).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neeem... de egy fiu gyerek tanuljon meg csavarhuzozni!