Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Vagy nézzük ezt a szituációt: én kizártnak tartom, hogy a lego csődbe menjen egyik napról a másikra. Viszont a Lepin rákényszerítheti arra, hogy az árak mérséklődjenek (per pillanat ha jól emlékszem a lego az aranyat is kenterbe veri árban). Aztán amikor már nem 2xes lesz az árkülönbség hanem csak mondjuk 15-20% akkor majd a Lepint vásárlók sem fognak vesződni a kínai rendeléssel hanem elugranak az Alleeba és megveszik a Lego szakboltban ami kell.... tehát én azért annyira nem hullajtok még könnyeket....
(#36) Mr.Csizmás
Igen eltaláltad. Az ázsiai munkaerő piac elvitte a szakmám nagyrészét.That's life. A fizetések folyamatosan csökkennek új emberek nem jönnek stb. Tehát ne félts bőven érint a globalizáció.
(#37) Freddy76
Lásd feljebb amit Csucsunak válaszoltam. -
edward2
addikt
1. teljesen hidegen hagy a star wars lego
2. ha annyira érdekelne megvenném lepinbőlDe ahogy írtam kinek mi a prioritás. Neked lehet ez fontos. Ez a tudat, hogy támogatod a legot meg az embereket akik dolgoztak rajta stb. Remélem ezzel a hozzáállással filmet sem töltöttél le soha életedben.
(csak egy gyors megjegyzés: legoból per pillanat a millenium falcon inkább azért annyira drága mert drága Lego nem hajlandó gyártani ami erősen megkérdőjelezhető hogy miért nem....??)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest