Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Te valaha csöpögtettél vissza bármit is? Vagy csak megkeseredve, irigykedve köpködted az olyan embereket akik olyan sikereket értek el amit te nem tudtál? És nem istenítem, csak tényeket közlök és az akkori 17 milliárd ami azóta sokszor sok millióval bővült lényegesen több mint amit mások tettek. És igen büszke lennék magamra ha az ő helyébe lehetnék hasonló sikerekkel, de csak egy csutak kis nyomoronc vagyok átlag keresettel mert ennyi futotta tőlem. Csak az a különbség kettőnk között, hogy nekem nem savanyú a szőlő és attól mert én nem vagyok olyan sikeres örülök és elismerem másokét.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged