- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Viszont a Skyward Sword beszippantott újra, tegnap este beletettem 4 órát

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
'Tömény'? Pálinkát elő se vettem

-
ldave
félisten
Köszi srácok, hogy jöttetek, remélem jól érzetétek magatokat

Igény szerint jövőre megismételhetjük eme eseményt
-
ldave
félisten
Akkor 2-től várlak titeket, címem megírtam mindenkinek, igaz?
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Super Mario All Stars, Super Mario World 1, Donkey Kong Country 1, Zombies Ate My Neighbors, Power Drive, Soccer Kid, Super Off Road, Cool Spot, Smurfs, Asterix, Desert Strike, Tetris & Dr. Mario, Fifa, Nba, Nhl. Kb. ennyi jut eszembe (nincs is sokkal több, de lehet, hogy 1-2 címet kihagytam). Oké, akkor az Ouya-t elviszem, és még én is elviszem a 3DS-emet is

ldave: wiimote-om nincs.
-
ldave
félisten
Wiimote-ot tud valaki hozni?
-
Jeno.L
tag
2 óra oké. Viszem a kis bevándorló piros 3DS-t! Esetleg még valamit? PSP pár fain Japán címmel? Telón is van 1-2 dolog amit majd szívesen megmutatok

Az OUYA-ra nagyon kiváncsi lennék! -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Akkor már csak a többieknek kéne idetalálnia

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ebéd délben van, az alvóidőm egy óra, szóval 2-től kész vagyok

-
ldave
félisten
Szóval úgy néz ki, hogy vasárnap lenne a jobb időpont, nekem ebéd után (egy kis alvás után
) szinte bármikor jó.Amim van, az egy Wii U és még 2 Wiimote, szóval a 4 játékos mókához még egyre szükség lenne. Nintendo Land sajna nincs, de lehet beszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest