Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- Google Wallet anomália.
- Mára elég volt az LSD-ből
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
Nekem is kell egy ilyen !
Jó cikk, tetszett. Fogadd gratulációmat!
-
ibazsb
tag
Szép munka!
Köszi a cikket.A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
-
mitulabattyi
aktív tag
Ez de beteg! Vettél egy komplett LCD-kijelzőt, és aztán szép lassan "kikukáztad" az egészet... Amúgy jó lett!
Mennyire "terheli le" a gépet egy ilyen USB-s vezérlés? -
Tybee000
aktív tag
válasz mitulabattyi #3 üzenetére
Még annyira sem mint ha az everest futna a háttérben
Fogadd gratulációmat, meglepő de sokkal jobb cikkek vannak most itt mint a hobbielektronika.hu-n
-
kovy79
őstag
Nagyon szép, precíz munka.
Rengeteget foglalkoztál vele, gratula!''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Lenry
félisten
nagyon durva, főleg, ahogy elkészítetted a NYÁKot. sosem tudtam, hogy ezek hogyan készülnek, de most betekinthettem ebbe is.
köszönöm
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
fkenny
senior tag
Gratulálok hozzá. Nagyon jó kis kijelző. Én még azt használom amit vettünk ebay-ről Még a folytatás is igen jó lesz ..
Milyen sok munkaórát meg feszültséget öltél ebbe bele..., de megérte![ Szerkesztve ]
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Billu
aktív tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
-
opeter87
senior tag
Nem semmi gratula
Egyre több cikket olvasok itt és kezdek rájönni, hogy mennyi kitartó, türelmes ember van.
Minden tiszteletem az övékEgy baj van, kezdek kedvet kapni az ilyenekhez
-
Jofi81
őstag
Tehát ha veszek egy ilyet, akkor ezt mindenféle utólagos szerelés nélkül tudom használni USB porton keresztül? Csak az LCD Smartie kell hozzá?
-
Huú, ez nagyon zsíííír respect a hozzáértéshez, és a kreativitáshoz
Mutogatni való hater díszpinty
-
invasio
tag
Szép munka!
Mennyiért csinálnál egy ilyet nekem is?
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Kantorpe
tag
Szep.
Az ilyen dolgokhoz kell egy kis beutes, meg egy borzaszto turelmes kornyezet.
Gratulalok az asszonyodnak/hoz
[ Szerkesztve ]
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
fondorlatos
aktív tag
Bámulatos, milyen jól összehoztad.
-
AtHoS
nagyúr
Gratulálok a kijelződhöz, volt rendesen türelmed összehozni a megfelelő formában
Ha a kerülőutakat nem számítjuk, akkor kb. mekkora összegbe került a kialakítása?
Sajnos nekem nincs tapasztalatom elektronikai dolgok készítésében. Bár mindig is érdekelt a téma, nem tudtam sosem időt fordítani rá.
Most veszek éppen egy forrasztóállomást és első körben egy hangfal moddingot céloztam meg egy nemrégiben logouton publikált leírás alapján.
Remélem nagyon nem fogom szétbarmolni
read-only mode on the forum
-
toga007
tag
Naggyon f@sza lett.
Grat!+36 7O 532 II47
-
Bari
Modder
Sziasztok
Először is köszönöm a Mindenkinek, hogy elolvasta az írásom
mitulabattyi: Elsőre jó ötletnek tűnt a 4×20-as, de aztán rájöttem, hogy túl nagy, gondoltam veszek rá másik kijelzőt a 4×20-ast meg eladom, de aztán a karácsonyi ICD2-es programozó továbblendített így az egész kijelzőt egyben adtam el itt a PH-n
A mostani gépeken minimális terhelést jelent a működése (a régin sem tapasztaltam, hogy fogta volna), A speedfan ami a hőmérsékletet figyeli 0,04%, az LCD Smartie meg 0,00% proci terheltséget eredményez az erőforrás figyelő szerint ( w7 64bit, i5 2500k, 8GbDDR3Lenry: Ha van érdeklődés többek részéről a nyákkészítés iránt, szívesen írok egy cikket ebben a témában.
opeter87: Az nem baj ha kezdesz kedvet kapni a moddinghoz, amúgy is fertőző egy 'betegség'. Tudod kétféle ember van, aki moddingol, és aki moddingolni fog
ofi81: Igen ha veszel egy olyat, csak össze kell kötni a géppel, felrakni az LCD Smartie-t és valami olyan progit ami olvassa az alaplapi hőmérséklet és venti szenzorokat, és használhatod is.
invasio: Irok PÜ-t
Kantorpe: Párszor megkaptam már, hogy fanatikus vagyok, és a beütés is megvan hozzá . Szerencsére a párom nagyon jól viseli e hóbortomat, de inkább ez mint a cigi, pia, vagy szerencsejáték
AtHoS: Alkatrész árban kb 6e ft körül volt, ha a nyákot nem számolom bele (ebben benne van a háttérvilágítás ledjeinek az ára is).A kijelző 3700ft volt ha jól emlékszem.
Szabadidőm nekem se sok van meló és család/gyerek mellett. Egyébként meg az embernek arra van ideje amire szakít én legtöbbször az alvásból csípek le.Üdv: Bari
-
Azt kell, hogy mondjam, bizony nagyon ügyes vagy, gratulálok!
Külön grat a forrasztásokhoz, nagyon szépen sikerültek, biztos nem egy tecskós pákával csináltad.
-
Bari
Modder
válasz antikomcsi #19 üzenetére
Köszönöm a gratulációt
Nem az első nyák amit beforrasztok, volt pár az elmúlt 2-3 év alatt. A páka egy 2000Ft-os hőelemes páka, melyhez építettem vezérlést, azóta sincs bedobozolva. Lassan ideje lenne.
Üdv: Bari
-
-
csabiks
senior tag
Le a kalappal!
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
ssppiikkee
tag
Gratula! Ügyes és türelmes vagy
Én is gondolkodtam már ilyenen,de annyira nem határoztam el magam sose hogy egy komplett LCD-t ennyire átalakítsak.
Viszont a tied nagyon babaTuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
Bari
Modder
A nyák fotós eljárással készül, dry fóliát használok, ami negatív maszkot igényel, de cserébe mindig egyenletes a felvitt réteg, nem kell a P20-as lakk száradása közben belepergő portól tartani, nem kell szárogatni. Laminálás után mehet rögtön a levilágítóba, 2db 1W-os UV Cree leddel kb 30 másodperc elég neki, és lehet is előhívni. A nyákkészítésnél végigjártam a létrát, annak idején, kézzel rajzoltam, csőtollal, aztán maratás álló filccel. 3-4 éve, hogy újra kezdtem elektronikával foglalkozni, akkor a vasalásos eljárást kezdtem el használni, de lassan 1 éve már fotózom a nyákokat. Először P20, aztán tavasszal sikerült vennem dry fóliát. Ha van rá érdeklődés írhatok nyák készítés témában is cikket.
-
mrSAJT
csendes tag
szép munka, nekem a bárányos nyák a kedvencem...
"A kép az csak kép" - még ha 22"os akkor is.
-
törölt tag
Szokásos Bari minőség
-
HaZse
őstag
Grat a kitartó és sikeres kivitelezéshez.
Egy kérdésem lenne: A 64 bites drivert honnan szereztél? Mert nekem nincs aláírva a driver és csak a bootolás során az F8-al kell kezdenem a betöltést és ott ki kell választanom a digitális aláírás féle menüpontot. Mivel, nekem az LCD2USB változat van meg.
Üdv.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
(jan)
őstag
Remek kivitelezés remek cikk! köszönjük!
a zöld lötstop fólia
Erről tudnál írni pár sort ? nem is tudtam hogy ilyet lehet házilag is csinálni, nagyon érdekel a dolog
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
_az
senior tag
beteg egy moddolás gratulálok hozzá
upaz
-
master90
aktív tag
Nagyon profi munka
-
Bari
Modder
Szia
A zöld fóliát felhasználásra készen lehet venni az Octamex-nél, nem olcsó, ellenben drága, + rájön a magas postaköltség, több embernek érdemes összeállni és rendelni. Tavasszal ilyen rendelés keretén belül jutottam én is hozzá,(a hobbielektronika.hu-n van erre megfelelő téma, nézegetni kell, ha szeretnél ilyet)
Felhasználási módja hasonló a dry fóliához, negatív maszkot igényel, nálam a 2db 1W-os power Cree UV leddel 1 perc alatt van a levilágítási idő. Levilágítás után pihentetni kell kb 15-20 percet, majd az előhívóval (mosószóda vizes oldata 1l/9g) lemosható ahol nem érte UV a fóliát. Az előhívás után még vissza kell tenni úgy 15-30 percre az UV alá, hogy bekeményedjen, ez után már csak mechanikus úton eltávolítható, a keményítés előtt nátriumhidroxid vizes oldatával lemosható.Sajnos eléggé drága, 600ft felett van /1A4-es fólia, és persze hulladék mindig van. Egy-két oldalas smd paneloknál van igazán értelme, ahol sűrűn vannak az alkatrészek, de a legtöbb smd alkatrész (0508-ös méretig, és SOIC foglalatos ic-k) nélküle is beforrasztható. Persze a kész nyák megjelenésén sokat dobÚgy látom többeket érdekel a nyákkészítés téma, amint lesz kis szabadidőm, majd egy cikk keretében végigrágom a felhasználható technikákat.
-
OutsideR
aktív tag
Jé egy új Bari írás.
A színvonal és a minőség a szokásos magasságokat verdesi
Jó hogy nem veszett el ez a leírás, rég olvastam már (vagy az csak msn-en volt? ki emlékszik már)
Várom én is a nyákmaratásos cikkedet.
Ha már írsz róla legalább bemutathatod az épített maratókádadat is -
vicces
addikt
szerintem legközelebb vegyél pl egy inteles alaplapot és szép fokozatosan alakítsd át amdsre majd jöhet a cikk róla
:)
-
gekkoXT
senior tag
A nyák készítés szerintem jó cikk téma, hajrá!
-
Atos23
senior tag
Hat ez nekem kicsit sok input volt, durva lett a cucc
-
-
addikt
-
kovgab
tag
Gratula, nagyon jó lett.
Ká Úr
-
ArchElf
addikt
Megint egy jó cikk
Jöhet a NYÁK-os cikk isAE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
BlackPriest
őstag
minden elismerésem, profi munka
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
törölt tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz:
-
Findzs
addikt
nem semmi tudás lapul itten kérem szépen
gratula, persze, hogy jöhet a másik beszámolód is
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest