- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Üdv.
Sokan mondják, hogy egy nagy TV monitorként kényelmetlen, meg hogy milyen messziről jó csak nézni stb.
Én ugyan nem TV-t használok monitorként, hanem egy monitort monitorként, HDMI bemenetről (
), de ez is elég nagy, így leírom a tapasztalataimat.
Lassan két hónapja nyúzok egy 27"-os monitort, 1920x1200-ban és nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig körülbelül egy méterről nézem. Abszolút nem fárasztó a szemnek, dolgozni meg játszani maga az álom rajta. Nem kapok nyaki izomgörcsöt.
Van viszont helyem rendesen a desktopon, két honlap, doc., PDF stb. szimultán nézése is nagyon kényelmesen, egyszerűen megvalósítható, és filmezni is egy "picit" jobb rajta, mint a 19"-os régi monitoromon.
Nem tudom, hogy egy nagy TV miben nyújt technikailag többet, vagy kevesebbet (az input lagot leszámítva), gondolkodtam rajta én is, hogy veszek egy nagy TV-t (erre a célra jelenleg egy régi CRT TV-m van) - de a lassan digitális szórásra átálló szolgáltatók miatt, amihez úgy is kell majd egy set-top-box, amiknek általában már van HDMI kimenete - egyelőre nem látom értelmét. Az későbbi erősítőm meg úgy is HDMI switch-ként fog működni, így a monitor egy HDMI bemenete sem lesz kevés. Gépről hajtáshoz meg továbbra is ott lesz a DVI, vagy a HDMI.
Csak ennyit akartam. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest