- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Mindenkinek a saját gyereke a legszebb. És mindig más, mint a többi. Nekem is francia autóm van, azért, mert tetszik, és nem azért, mert ez a legjobb. Motorikusan Suzukim lenne, kasztni strapa tekintetében Volvóm, de mivel ilyen kocsit bonyolult csinálni, maradt a 205. Szóval én is azt hiszem, hogy ez az autóm, a szerelőm meg szidja, mint a bokrot, amit lehet, én javítok rajta, és elhiszem, mert ő ért hozzá. Tápnál még a kinézetet sem tudom érvnek felhozni, hiszen bekerül a gépházba.
-
didyman
őstag
-Az LC Power kb. 15 éve gyárt tápoknak nevezett veszélyes hulladékot, alsó, alsóközép szegmensbe. Az egykori Acorp, LC, Mercury förmedvények mind onnét jöttek.
-A CG régen nem önálló tápgyár volt, hanem címkézett. Először FSP-t, aztán rövid ideig LC, majd valami félig-meddig saját dologra álltak át.-Emlékezés, szép emlékek, de ettől még marad, ami volt.
-
stol
addikt
Azt azért hozzátenném, hogy kb 3 évvel ezelőtt az LC-Power tápok nem a mai LC-Power tápok voltak. !
Maga a bél tervezésileg 13-15éves.
Teljesen más az elrendezése attól, ami itt a tesztben szerepel. !
Lehetséges, majd igyekszem minden revizióbol beszerezni és tesztelni.
Ez engem arra emlékezet, mint amikor a Codegen tápok voltak a legjobbak valamikor.
Én nem emlékszem ilyenre, pedig 386 óta a szakmában vagyok, meg szervizben is egy ideje....
Azután derült ki, h eladták a Codegen táprészlegét, és a régi cimkékkel príma low-end tápokat matricásztak fel.
Ugyan, kinek?
Volt 1 azaz egy széria 300W-os modell, amiben FSP THA-300P bél volt.
Azon kívül mindegyik TL494-re alapult. Volt 2-3 módosítás, a visszacsatolás nélküli szabadonfutós táp elsőre kapott egy optocsatolót, majd azt is leváltották külön SMPS-IC-s tápra. Evvel és az egy FSP-beles modellel egészen kihúzták a 480W-os Sirtec HPC 360-202 béllel szerelt aranyozott vacokig. Közben a 8cm-es venti 12cm-es lett, a hűtőbordákat megfektették, de semmi nem változott. Se a kimenőteljesítmény nem nőtt 200-250W felé, sem védelmek nem voltak. Ez alól kivételt képez a fentebb említett 2 azaz kettő model. -
monguz82
tag
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnálattal kell közölnöm, hogy a cikket a Night Computer Kft. kérésére eltávolítottam!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest