- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Van egy marék MJ11032 tranzisztorom. Jó lesz műterhelés céljaira? Keresek neki valami böszme nagy alubordát, és forszírozott léghűtést hozzá. Én is terheléses kedvet kaptam, és vacak tápom is van néhány.(Deer, M-Tech, Everpower, Acorp...)
Semmi egyéb dolog nem szükségeltetik innentől, mint egy 30-40A-re tervezett áramgenerátor, ami leszabályozható, és kész is a finom műterhelés. (Ez még a VX550-nel is boldogulna.)
Kell egy pontosan 0,1ohmos ellenállás, és még az árammérés is megoldott vele, valamint egy műveleti erősítő ugyanezen ellenállásra, ami a kellőnél kisebb áramok esetén szépen nyitásba vezérli a az alapból nem nyitó tranzisztorokat.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnálattal kell közölnöm, hogy a cikket a Night Computer Kft. kérésére eltávolítottam!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest