Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
Komplett felületet alakított ki a Shell (ennek az esetnek,) a panaszok kezelésére. A Panaszt nem is lehetett elküldeni amíg adott mezőbe nem töltöttem ki az adatokat. Tisztában vagyok vele, hogy automata dolgozza fel a benyújtott adatokat, csak bosszantó, hogy ha már egyszer megadod akkor miért kéri be még egyszer azokat. Valamint ha valóban automata üzenet lenne, akkor érthetetlen az "értékelje kollégánk munkáját", második üzenet.
@Lauda: Amint lesz fejlemény leírom. -
mephi666
nagyúr
uhh, erről sógorom tudna szerintem órákat mesélni: kb 2éve vettek kereskedésből egy terepjárót, ami nem igen elterjedt itthon... pár hétig semmi gond nem volt, majd amikor mentek volna pályán kb 200km-es távot, akkor megadta magát... (elment az erő, zörgött) kevés szervizben értenek hozzá, egyik lehúzósabb helyen 400ezres értékben cseréltettek asszem adagolókat, meg ami még eszükbe jutott... közben heteket kellett várni a kocsira, dolgoztak rajta, hiba nem szűnt meg... odáig mentek, hogy megbontották a blokkot és akkor fedeztek fel rajta repedéseket: meg lett főzve bizonyíthatóan a vásárlás előtt... itt indult a hercehurca a kereskedéssel és mentek valamelyik jogsegélyszolgálathoz, aki végigverte az egész ügyet... (holnap fogok vele találkozni, ha valakit érdekel, kikérdezem a részletekről és leírom, de nem volt egyszerű ügy: szerencséjükre bizonyítható volt, hogy a hiba már a vásárlás pillanatában fennállt... ami viszont nem boldogította őket, hogy elhúzódott az ügy és vagy fél évig használhatatlan volt a kocsi)
ui: itt ebben az esetben valószínűleg nem a véletlen műve lesz, ha az ott tankoló dízeleknek sorban olyan speciális hibája jön elő, ami betudható a benzinnek
jogilag nem tudom hogy áll a dolog: ha maszek kút volt a shell címere alatt, akkor az húzhatja le a rolót... ha a shell azonnal szerződést bont velük és leközli diplomatikusan, hogy "mossa kezeit", az átlagember akkor is rájuk lesz mérges, mert ő "shell kútra állt be tankolni, nem a kukori és társa bt-hez" ...mindenesetre elég rossz fényt vet az anyacégre és sokba fog nekik kerülni a kárenyhítés (ha nem fizetnek, akkor megfizetik azzal, hogy megcsappan a forgalom: én sem mennék olyan helyre, ahol hasonló eset után sz@rban hagyják a kedves vásárlót...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest