Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zoltannagy aktív tag Sziasztok! Nekem nem sikerült megnyitnom az új pályákat, pedig végigvittem a Junglet és az összes 3 csillag is megvan és ereklyék az adott pályán, de mégsem tudom kiválasztani a 24-es pályát pl. De még pénzért sem látom, hogy hol kellene kiváltani  
- 

George85 tag Navon M450-el lag mentesen fut, és az első járműre pattanáskor sem volt akadás  . .
- 

no more veterán Hú, oltári jó játék! Az eddigi legjobb runner szerintem! Kár, hogy One-on szépen be tud szaggatni...  
- 

Ed3r_X_ nagyúr Annyira nem lényeg azért, hagyhatod nyugodtan  . Gondolkozom a V-m leváltásán, mert tegnap is WiFi mellett állandóan kilépkedett, a RAM kezelése nem túl jó. Lehet előbb megpróbálok egy CM-et rá, de nehogy egy futkározós játék fogjon már ki a telefonon. A két Krait mag, Adreno 225, 1GB RAM még most se olyan gagyi, de ha nem optimalizálnak, akkor sajna ez van. . Gondolkozom a V-m leváltásán, mert tegnap is WiFi mellett állandóan kilépkedett, a RAM kezelése nem túl jó. Lehet előbb megpróbálok egy CM-et rá, de nehogy egy futkározós játék fogjon már ki a telefonon. A két Krait mag, Adreno 225, 1GB RAM még most se olyan gagyi, de ha nem optimalizálnak, akkor sajna ez van. 
- 

George85 tag Valahogy megpróbálom összehozni a GameBench-el  . .
- 

George85 tag válasz  RazorShark

üzenetére RazorShark

üzenetéreDe WP-on pl. jófogásnál nem kapod meg az üzenetet, meg nem lehet szerkeszteni, 
 kevesebb az ingyenes játék, és ezekből jó pár tele van reklámmal és fizetni kell
 azért is hogy reklámmentesek legyenek az app-ok . .
 A netes rádió is állandóan leáll, androidos mobilomon viszont ment folyamatosan.
- 

George85 tag Upsz, a gépem is kell a GB-hez, most nem vagyok gépközelben, majd jövő héten  , viszont ha az 1GB-os Lumia 535-ön is akad, akkor talán Lumia 532-őn kicsit jobban megy a 4" miatt, mert ugye ott is Adreno 302 szolgál, a két proci közül nem tudom melyik az erősebb, elgondolkodtam hogy Lumia 520-ról nem nagyobb Lumiára hanem egy erős android mobilra váltok , viszont ha az 1GB-os Lumia 535-ön is akad, akkor talán Lumia 532-őn kicsit jobban megy a 4" miatt, mert ugye ott is Adreno 302 szolgál, a két proci közül nem tudom melyik az erősebb, elgondolkodtam hogy Lumia 520-ról nem nagyobb Lumiára hanem egy erős android mobilra váltok . .
- 

bepken veterán ennek a felújított változatát pl sokkal szívesebben játszanám ismét végig mobilon: [link] - szerintem egy akármilyen endless runner féle gesztus vezérléssel pofon egyszerűen irányítható mászkálós játék lehetne belőle. anno N70 alatt ez volt a kedvenc játékom. (természetesen a worms armageddon után  ) )
- 

George85 tag Asus Memo Pad 7 ME70C tabon először többször beakadt, következő indításoknál viszont folyamatosan fut Lara  . .
- 

Ed3r_X_ nagyúr Xperia V-n először be se töltött. Majd be, tetszik, bár baromira nem látható át a pálya néha.  
- 

George85 tag Szerintetek lesz a jövőben olyan frissítés, hogy 512MB-os Windows phone-on is Menjen? 
- 

kelekyle őstag Alphan nem akad  
- 

Kirrr aktív tag Snapi 800-at grillsütő melegre fűti és akad... 
- 

RazorShark csendes tag l535-öm is szaggat rendesen, de a nagyobb baj az, hogy minden tök ugyanúgy néz ki, soha nem jöttem rá, mikor kéne pl ugrani  
- 

Xaels félisten Ki akar ezzel a butított szennyel játszani amikor megjelent az eredeti klasszikus is... 
- 

2ttitan csendes tag Nem csak windows telefonokon akad, nekem z3c-n a járműves részeknél rendesen szaggat. Innentől nem tudom, milyen telefon kell neki és egyáltalán min tesztelték. 
 Ha jól futna, nekem tetszene, mert változatosabb mint pl. a templerun.
- 

tnt512 tag Pedig vártam.    
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
. 

. Gondolkozom a V-m leváltásán, mert tegnap is WiFi mellett állandóan kilépkedett, a RAM kezelése nem túl jó. Lehet előbb megpróbálok egy CM-et rá, de nehogy egy futkározós játék fogjon már ki a telefonon. A két Krait mag, Adreno 225, 1GB RAM még most se olyan gagyi, de ha nem optimalizálnak, akkor sajna ez van.
 . Gondolkozom a V-m leváltásán, mert tegnap is WiFi mellett állandóan kilépkedett, a RAM kezelése nem túl jó. Lehet előbb megpróbálok egy CM-et rá, de nehogy egy futkározós játék fogjon már ki a telefonon. A két Krait mag, Adreno 225, 1GB RAM még most se olyan gagyi, de ha nem optimalizálnak, akkor sajna ez van.  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
 )