Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja. alapjáraton 38 fok, felmegy 48-ra ha 10 fokot melegszik. Na az enyém 54 körül dobta el a fejet. (Mármint úgy hogy akkor húzta le parkolóra. Ez amúgy egy 30Gb-s Seagate, igen, nem egy nagy valami, de az előző Compaq-ban jól ment.)
És ezt nem nyáron csinálta, hanem télen egy 23 fokos szbában. Mi lett volna nyáron ha egy 30 fok körüli teraszon nyomom :-D
Másrészt a laptopod hőelvezetése jónak mondható ha nincs betakarva az alja, de ha betakarod akkor nem lesz jónak mondható...Úgy persze OK ha egyéb helyeken is megvannak a cuccaid, de én mindenesetre nem kívánnám magamnak a macerát ami a lapos gariztatásával jár mondjuk 2.5 év után. Bár eddig még úgysem volt garis laptopom, asszem érthető okokból (bár annyira igényme sincs egy durva laposra) de mindig 8-10 éves gépeim voltak, amiket nekem kellett feltámasztani, de cserébe alig kerültek valamibe.
A mostani HP Omnibook C3 (700MHz P3) még a legújabb eddig, és az se mai gyerek.
Amikor vettem, hibás volt a kijelszővilágítása és a winyója. Winyóm volt, fénycsövet olcsón szereztem :-) Na a winyója meg nyilván nem véletlenül halt meg, csak nem túlmelegedett...? :-D[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest