Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
Csak olyan megoldásról tudok, aminek gyári rom az alapja. De az is egy módosított rom. CWM-ből lehet telepíteni:
0. cwm legyen telepítve
1. letölteni a zipet és az sd gyökerébe másolni
2. cwmbe lépni és a menüjében megcsinálni: wipe data / wipe cache
3. cwm speciális menüben wipe battery / wipe dalvik cache
4. cwm menüben kiválasztani: Install zip from sdcard - choose zip from sd card
5. megvárni türelmesen hogy elkészüljön és ha végzett: reboot system now
6. ha minden jól ment, akkor a telefon újraindul és kész vagyInnen lehet letölteni: LGE400V10sSDMergE.zip
-
lalszi
aktív tag
Akkor amit tanácsoltam az annak az első lépései.
A fontos személyes dolgokat mentsd el, mert törlődni fognak.
Valahogy így kéne:
-A telefon legyen teljesen feltöltve
-Gyári rom az LG Mobile Support toollal a telefonra
-Sd formázás
-Xda-ról letölteni a fájlokat letölteni és kicsomagolva az sd-re másolni + a CM romot is letölteni és az sd-re másolni
-CWM 5.8.4.5 recovery feltelepítés
-Lehúzni a töltőről, ha rajta van és újraindítani recoverybe
-Step1 - utána újraindul a telefon az új recoverybe
-Step2 - utána újraindul a telefon egy régebbi recoverybe
-CM rom install recoveryből
-Step4 install recoveryből
-Újraindítás és pár perc türelmes várakozás és reménykedés után remélhetőleg elindul a telefonHa majd frissíteni akarod a CM romot később:
-Új CM rom és Step4 másolás az sd-re
-recoveryből feltelepíteni a CM romot
-Step4 install recoveryből
-Újraindítás
Elméletileg frissítésnél a felhasználói adatok megmaradnak, de azért én elmenteném a fontos dolgokat előtte. -
lalszi
aktív tag
Segítek szívesen. Egyszerű szerintem, de itt van a blogban is: "Az LG Mobile Support tool ezt a romot is vissza tudja állítani az eredeti állapotba (menü sor - További jellemzők - Frissítési hiba kiküszöbölése)."
Ha arra a romra gondolsz amiről én írtam a blogban, akkor egy full wipe (wipe factory reset + wipe dalvik cache) után igen. Ha arra amiről először kérdeztél, akkor azt csak úgy, ahogy előbb írtam. -
lalszi
aktív tag
Én úgy csinálnám, hogy az LG Mobile Support toollal felraknám a gyári romot, formáznám számítógépben az sd kártyát.
Sd kártyára másolnám az SDMergE400_Step1.zip-et és SDMergE400_Step2.zip-et step1, step2 és ezt a romot [link] amit szeretnél.
Feltelepíteném a CWM 5.8.4.5 recoveryt. Sd kártyáról cwm-ben feltelepíteném a SDMergE400_Step1.zip-et és SDMergE400_Step2.zip-et, és rögtön utána (még mindig cwm-ből) ezt a romot amit szeretnél. A linkek úgy látom benne vannak az xda-s fórumban, de kipróbálni sajnos nem tudom, hogy jók e, mert dolgozom. -
lalszi
aktív tag
Én a Dolphin és az Opera böngészőt használom, a Dolphinhoz még fel szoktam rakni a Jetpackot is. Facebook lehet hogy valóban lassitja, nekem is vacakul működött. A Holo launcher a rendszeralkalmazások közt van, de addig ne töröld, amig nem raktál fel előtte helyette másik launchert, mert nem fogod tudni használni a telefont. Rootolt telefonon tudod törölni például az ES File Explorerlel vagy Total commanderrel, miután adtál neki root hozzáférést. Előtte az új launchert szerintem rakd be system appnak.
-
lalszi
aktív tag
Szia,
A lassulás a kevés ram miatt lehet, de azon csak egy újabb telefon segithet vagy kevesebb alkalmazást kell használni. Esetleg valamelyik telepitett app okozza. Nekem nem lassul, de nincs is felrakrva túl sok minden.
App Qarantine Ezzel le tudod fagyasztani ami épp nem kell és akkor több memória marad. Csak arra vigyázz, hogy rendszeralkalmazást ne fagyasszál le! Ki is lehet rakni minden apphoz egy-egy ikont és akkor csak egy gombnyomás az egész művelet.A romhoz nem kell mást letölteni, igy is jól működik. Esetleg ha nem tetszik valamelyik app, akkor azt lecserélheted. Én is lecseréltem a zenelejátszót és a fájlkezelőt, meg a launchert.
A Holo amit nem frissit, az valószinűleg a launcher lesz. Esetleg a Play-en kereshetsz helyette másikat.Másik romot nem próbáltam amióta ez fent van, mert nekem tökéletesen megfelel igy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest