Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
Várom a véleményeket! Remélem tetszenek és látszik a sok gyakorlás, fejlődés.
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
total90
veterán
Álleejtős
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
elektrotank
aktív tag
Hajrá, hajrá! Jók lettek, gratula hozzá!
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
LadyLorien
tag
válasz elektrotank #4 üzenetére
Köszönöm szépen Igyekszem A mai munkára vagyok a legbüszkébb.
-
namivanmar
csendes tag
csak így tovább!
-
Zol01
tag
Ejha, maga nagy tehetség.
Csak így tovább, ez valami egészen elképesztő. Meg is van a kedvencem, az utolsó! -
LadyLorien
tag
Köszönöm. Nekem is az utolsó a kedvenc jelenleg :-)
-
törölt tag
ha lennének a pH!-n thumbs up emoticonok, egy sort biztos telenyomnék velük!
-
LadyLorien
tag
Hehe, köszönöm! Hamarosan szeretnék dolgozni egy új rajzon, azaz egy páron... csak jó lenne kicsit több szabadidő. Soroználak titeket rajzokkal Azért visszanézve a régi alkotásaim, elég béna kezdés volt, de szerencsére hamar ráéreztem és azóta meg se állok. Sokan kérdezték, hogy hova akarok fejlődni, de van még hova
[ Szerkesztve ]
-
creation
senior tag
Az utolsó rajzról azt hiszem mindannyiunk első legalpáribb öntudatra ébredt reakciója az: "aztbdskrva mindenit ez kibszt jó"
Aztán a disztingváltabb véleményt a többiek már leírták... Azt az Elf mindenit nah
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest