- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kormányka
csendes tag
Én is vettem egyet, igazából nem szól rosszul, de csodákat nem kell tőle várni.
Az akksival lekopogom nekem nincs bajom (ha meg lesz rengeteg Nokia van kéznél
) -
vwpolopg
őstag
Tudsz bele venni nagyobb akksit is

Szerk.: Az eredeti bl-5c 1020mah-os, ami benne van hamis az 600.
-
Wanderlust
tag
Mennyit bír az akksija szerintetek?
-
scope2007
addikt
sztem a zenével van a baja xD
munaktars is vett, ha elhozza ma éjjel melóba, akkor letesztelem én is

-
Kex613826
tag
Kicserélték, működik, ugyanakkor most nem kaptam usb kábelt, hanem 2 jack-eset... sebaj ilyen kábel úgis kellet vopna usb meg van bőven

-
Kex613826
tag
-
Zoja™
őstag
-
vwpolopg
őstag
-
Zoja™
őstag
-
Zoja™
őstag
-
vwpolopg
őstag
-
Kex613826
tag
Ez enyém, se huawei töltőn, se sony töltőn, se tvről, se pcről, se psről nem akar tölteni hopnap viszem vissza.
-
vwpolopg
őstag
-
Kex613826
tag
-
vwpolopg
őstag
-
Kex613826
tag
Amikor ti kiszedtétek a dobozból bekapcsolt, vagy először tölteni kellett? Ha kikapcsolva rádugjátok usb-vel laptopra, töltőre akkor világít pirosan? Az enyém csak töltőről akar menni, ahogy leszedem róla agyhalott lesz... Ma egész este rajtahagyom a töltőn(nem világít pirosan), ha reggel, se képes aksiról menni, akkor délután kicseréltetem egy másikra.
-
vwpolopg
őstag
Nem volt ez rossz vétel ennyiért
Amennyit tud kb annyit vártam el tőle. Viszont egy nagy pluszpont a cserélhető nokia akksi, ami, hogy ha a benne lévő hamisítvány megdöglik simán beszerezhető 
-
Kex613826
tag
Az enyém megvan a pesti aréna tescoban tucatjával vannak!

-
Wanderlust
tag
-
Zoja™
őstag
Vissza felé is kompatibilis.
-
Wanderlust
tag
A reklámkiadványban ez szerepel: Debrecen - Airport, Debrecen - Kishegyesi út úgyhogy lesz. Viszont ha 04.07. reggel 6-tól van meghirdetve az akció akkor nem értem miért küldtek el az egyik vidéki Tescoból azzal, hogy menjek vissza holnap vagy holnapután mert most még nincs (kb. délelőtt 10 óra volt)...

Kérdésem lenne: vajon működne-e a hangszóró egy olyan telefonnal amiben 2.1-es bluetooth van? (A lab31oldalán v3.1 szerepel). Nem értek hozzá, de előfordulhat az, hogy visszafele is kompatibilis a technológia hasonlóan az USB 3.0 - 2.0-hoz? -
törölt tag
Vajon a Debreceni tesco -ban is lesz?
-
Kex613826
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, engem meggyőzött a cucc, hopnap megyek megvenni!

-
napocska2
senior tag
Nekem is van egy ilyen hangszóróm, év elején vettem azért, hogy ha autóval hosszú útra megyünk, akkor biztosítsa számunkra a zenét. Teljesen elégedett vagyok vele eddig, jól szól és elég sokáig, külön tetszik, hogy kezeli az sd kártyát. Mióta megvan, házibuliba még nem mentem nélküle és mindig sikert aratott.

Azt még nem sikerült kiderítenem, hogy mekkora kapacitású kártyával tud megbirkózni, mert ezt nem írták le eddig sehol, ahol kerestem.
Az akciós árát mindenképpen megéri.
-
DrojDtroll
veterán
Én a powerbank-jükkel találkoztam, nekem semmi gondom vele.
-
Vikt0r
aktív tag
Én ebay-ról rendeltem egy ilyet az árához képest szerintem elég jó és cserélkhető nokia akkumlátor van benne.
-
Zoja™
őstag
Volt szerencsém kettőhöz is. Az árához képest nem szól rosszul, viszont az akksi jellemzően hamar megdöglik benne. Elvileg 1 év gari van rá, ha kipurcan, akkor vagy kapsz egy másikat, vagy az árát tescos utalvány formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gmail
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- KONZOL beárazás
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az akksival lekopogom nekem nincs bajom (ha meg lesz rengeteg Nokia van kéznél

Amennyit tud kb annyit vártam el tőle. Viszont egy nagy pluszpont a cserélhető nokia akksi, ami, hogy ha a benne lévő hamisítvány megdöglik simán beszerezhető