- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Uncharted 2 arcmimikajat szerintem semmi nem veri.
-
rupert
tag
válasz
#08052480 #13 üzenetére
Nem a játékmenet a lényeg. Szóval a kategória mind1, mivel alapból a mimikára épült a vitánk. Most az hogy éppenséggel TFU2 jutott eszembe teljesen mindegy. Mondhattam volna sok más játékot. Szóval nincs itt semmi rejtély, csak elkanyarodtál picit a témától.
Nem a játékkal van bajom, csak megjegyeztem, hogy személy szerint semmi különöset nem látok benne. Nem olyan extra az a mimika, hogy amiatt jobban lekössön a játék.
-
törölt tag
én pl semmi extrát nem látok a TFU2-ben, de ez mellékes. Az egész játék a mimikára megy ki, ami a kategóriájának az alfája és omegája lesz. Csak ennek a számolása hatalmas erőforrásokat emészt fel és kb páratlan a maga nemében. Hadd legyen már leszarva, hogy a környezet (egyébként sandbox játék) nem olyan részletes mint egy cső-hacknslahben amihez valamilyen rejtélyes okból kifolyólag hasonlítod...
-
rupert
tag
Nem néztem, csak úgy a levegőbe szoktam dobálózni a szavakkal. Hogy a viharba ne figyeltem volna meg a mimikát, ha egyszer ezt emelte ki a hír mint "különlegességet", de tartom magam ahhoz, hogy nem egy nagy eresztés. Konzol szinten lehet jó, de láttam már jobbat.
Semmi extrát nem láttam benne például a Force Unleashed 2-höz képest. -
Blaise
veterán
Ez most ilyen Mafia 2-szerű játék lesz?
-
törölt tag
Valaki egyáltalán megnézte az arcmimikát amiben az LA Noir brillírozni fog? Nem? Akkor tessék megnézni és utána szidni a konzolok képességeit.
szerk: "Elég bénán mozog a szájuk."
gratulálok
-
Tituka
senior tag
jó lesz
-
capulet75
addikt
Csak én látom így,vagy tényleg kezd nagyon lemaradni a konzol grafikája?
-
finkelstein
tag
Hogy van ez? Nem a Rockstar fejleszti, az csak a kiadó?
-
rupert
tag
"talán az eddigi legjobb szájszinkron és arcmimika párosul a játékhoz"
A videóból nem ez jön le. Elég bénán mozog a szájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest