Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoó
tag
Csak kár hogy nem működik az egész. Az AP betallózás után beolvassa majd kiírja hogy leave cs...
és nem történik utána semmi az égvilágon.
Erről ennyit... -
Zsoó
tag
Amikor az alsó gombbal odaérsz a download wirelessre akkor nyomva tartod az alsó gombot és utána megnyomod a felsőt és elindul a download wireless mód.
-
Formi2k7
csendes tag
Sziasztok,
Select reboot mode-nal, bármit választok, az óra fogja magát, és rendesen elindul. Se a download wireless, se a download, de még a power off-ot is ha kiválasztom, pár másodperc után rezdül egyet az óra, és elindul, mintha simán bekapcsoltam volna. Ötlet?Megoldódott
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki próbálta a leírás szerint Samsung Galaxy Watch Active 2-n?
Működhet?
Van Curve kártyám de Belgiumban használnám.
Köszi szépen
-
KYZRR
őstag
válasz
st3v3np3t3r #5 üzenetére
Remélhetőleg Wear OS-es Watch4-ben benne lesz a GPay is.
Régebben szimpatikusabb volt a Tizen OS, az első Wear OS-es órák nagyon gyengék voltak... -
Az a baj, hogy a gyér támogatási háttér miatt felelseges Samsung órát venni. Lényegében az Samsung Pay nélkül egy rohadtul túlárazott okosított óra. Többre megy az felhasználó egy AndroidWear alapú okosított órával, mert a GooglePay-t már támogatják a hazai bankok. Sokat szenvedtem anno a Samsung Pay-jel, meguntam, eladtam az órát. Közben platformot is váltottam, ezek az órával való fizetési gondjaim meg is szűntek teljesen.
Nekem anno volt olyan, hogy egyszerűen nem érzékelte az órát a terminál, volt hogy hibát írt ki. Aki Samsung Pay-t tervez használni, azoknak ajánlom, hogy biztonság kedvéért legyen nála a fizikai kártya is!
-
KYZRR
őstag
Köszönöm urak a rászánt időt és dicsérő szavakat.
(#3) st3v3np3t3r:
Olvastam anno, S3-at így csináltam meg át ismerősömnek..
A cikkhez ez volt az ihlet, mivel Active 2-től felfelé nem megy az a megoldás..
Elvileg ez a módszer működik az Active 2-vel is, de az óra hiányában nem tudom kipróbálni. -
Jó lett az írás. Hasonló blogot én is összedobtam korábban. De az alapvető baj még mindig, hogy a Samsung Pay nem fogadja el a hazai kártyákat, Európán belül csak pár országban érvényes [link], így csak olyan kártya használható, ami támogatott [link] a kiválasztott régióban.
-
kmarci25
veterán
Én is köszönöm a leírást!
Abban nem vagyok biztos, hogy neki merek-e állni...
-
Sanya
nagyúr
Hiánypótló, nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ebben a kis szösszenetemben ki fogom vesézni a Samsung Pay telepítését Samsung Galaxy Watch 3 típusú...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- RTX 3060 GAMER VGA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest