Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is anno mélyfan voltam. Ez betudható annak, hogy az előző hangfalaim csak mélyet tudtak szépen kiadni, azaz ami legszebb, abból legyen a legtöbb.
Ahogy mexicanraven is írja, ha szépen hangzik minden hang, nem kell semmi kiemelés, hisz nem nyomják el egymást a hangok.
Ha már somogyi, haveromnak van otthon két db hatalmas 30cm-es SAL mélyládája, és az én két kis monitorom szerinte sokkal lejebb megy le, és túl is üvölti. Szóval van mély, csak nem a pofádba jön, mindent elnyomva.
-
mexicanraven
senior tag
Ha tényleg egy piszok minőségi hangrendszert hallgatsz meg, megfelelő zenékkel (ez egyébnek tűnik de tényleg fontos összetevő), gondolok itt arra, hogy egy jó erősítőn felül a muzsikák mindenképp audio (akár aranyozott) lemezre legyenek írva megfelelő íróval, akkor nem fogod hiányolni a plusz subot.
Én ezt úgy mondom, hogy lassan 10 éve 2.1-es rendszereket használok. (amint lehet majd váltok, csak most költözés miatt se anyagi se helybeli keretem nincs) -
Na, azt a tesztet megnézem majd én is.
Az biztos, hogy a sajátom nem tud sok mélyet, kb "csak" egy logi Z-2300 szintjén áll mennyiségben, minőségben meg nem tudom semmihez hasonlítani. De a monitoroknál nem is a mély a lényeges szempont, szóval ez alapján nem neked találták ki.
-
Fentebb írtad, hogy esetleg jársz Veszprémben, akkor meghallgathatod, mert én is itt lakom, pontosabban koleszos vagyok.
Ezeknek a kis hangfalaknak annyi "bajuk" van, hogy lapos a hangzásuk, azaz nincs semmi színezés vagy kiemelés a hangjukban, minden úgy jön, ahogy a szerző megálmodta. Bár ez szerintem inkább előny. A tényleges hátrány az, hogy nincs hangerő-szabályozó (közvetlenül a maximálisra tekert végfokra megy minden, csak egy +-6dB-es poti van), azaz csak winben tudod állítani a hangerőt (vagy keverőpult súlyos tízezrekért); illetve külön kell hozzá kábelt venni, ami még plusz párezer forint.
-
-
Ja, csak nem az iPonban kell venni, ennyiért, ilyen gagyi iEditiont.
A Behringer az, amiknek elég jó ár / érték arányuk van belépőszinten. Az itt látható árak 1 db-ra vonatkoznak, kábel nélkül, hacsak nem valami más van odaírva.
-
-
Speeedfire
félisten
5-600km utazás? WTF?
Nekem egy saját készítésű erősítőm van, meg hozzá 2 wharfdale diamon 8.4, de filmre, zenére egy álom. Brutális mély van benne, én is meglepődtem rajta.
Szerintem meg nem kell félni a márkás használt cuccoktól.
Egy onkyo/denon erősítőben van anyag, normális márkás ellenállásokkal/kondikkal és rendesen meg van tervezve a bele. Nem kell félni. Dobozok szintén. Ha valaki nem hajtotta szét őket, akkor nincs lutri.
Több 5.1-et is hallottam már. Az olcsóbbakat simán veri szerintem a szettem.
Szerintem egy normális 5.1 olyan 200-300k körül van.Mindenesetre használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Egy élménybeszámolóval szeretnék jelentkezni.Remélve hogy a hozzászólásokban további tippekre,...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest