Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
egész pofás lett, gratula.
én kb. három éve építettem néma mozigépet, ergo teljesítmény nem volt fontos. az egész ötlet lomtalanításkor talált barebone házból indult. a meglévő alkatrészekből s775 platform lett, Giga G31 lap, E6800 proci, 2X1 GB Kingston HyperX 1066, ATi HD5670 Zalman hűtéssel, 32 Gigás SanDisk SSD, Asus Silent Square hűtő, 300W FSP táp. nincs fenn külső borítás vagy extra ventillátor, inkább kivettem a szekrény hátlapját.
a ház kis mérete miatt vágnom kellett ház merevítéséből, hogy a hűtő beférjen, plusz néhány lamellát le kellett vennem, mert a normál méretű táp miatt sem fért el. táp és VGA ventilátora 5 Voltos ágról megy, processzor hűtő ventilátora be sincs kötve, 60 foknál többet sosem ér el egyik elem sem. elég "gány", de abszolút hangtalan.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kb. egy éve jött a gondolat, hogy utazásaim elmaradásával az addig használt laptop helyébe újra egy asztali gép lépjen.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest