Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio
    addikt

Kár ezért a telefonért. A 8.1 Denim remek volt, de megfelelő szoftveres support hiányában már egy Lumia 1020-at is kétszer meggondolnék, pedig az iPhone 6 után azt szerettem a legjobban. A Microsoft a szememben a leggyűlöltebb IT céggé vált, 5 éve egy elfogadható piaci döntésük se volt, sőt, desktop OS fronton kábé már előtte se.

A Win 10 is egy nagy wtf, részint a GUI külseje miatt, az egész koncepció bűzlik, másrészt ha ez az OS marad "örökre", miből lesznek új eladások, forradalmi újítások, stratégiai változások?

Ráadásul a Win 10 csak látszólag fasza, teli van apró-cseprő, de annál bosszantóbb kis bugokkal, a hétről-hétre kalapálással olykor drasztikus marhaságokat is elkövetnek, nálam pl. a múlt héten eltűnt a "kijelentkezés" menüpont a start menüből, arról nem is beszélve, hogy a múlt heti frissítés felrakott valami Microsoft Spyware-t, ami két órán keresztül a használhatatlanságig terhelte a két hete vásárolt laptopom HDD-jét, utána néztem, vattafák, és hát a Telemetry izé nevű cucc szépen nyomatta kifelé a felhasználói adataimat. Nem tudom, pontosan mit gyűjtött össze rólam és továbbított, de az eredménye 8 bad sector lett és egy 86%-ra degradálódott HDD. Kösszép' Microsoft. Van egy másik laptopom is, egy anno 400 ezres üzleti HP, az is átélte ezt a tortúrát aznap, amíg ki nem kapcsoltam a Picipuha buziságait Prefetch-estől, mindenestől, az is használhatatlan volt addig, de az megúszta "ép bőrrel". A másik, a konzumer laptopomon azóta is be-befigyel a Windows Defender mindenféle beragadt kamuellenőrzésekkel, agyonterhelve a gépet. Súlyos gondok vannak arrafelé, annyi szent...

"És már akkor is muszáj volt megjegyezni, hogy a márkanév telitalálat, senki sem tudja, hogy mi ez, de annyira extravagánsan hangzik, mint a Bang & Olufsen, vagy a Lars & Ivan, esetleg mint a Krüder & Dorfmeister."

Ez a mondat maga a kihagyott ziccer. Mert: Standard & Poor's, Simon & Garfunkel, Marx & Engels, Marks & Spencer, sőt:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés