- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Tudom, hogy a programozás munka, mégpedig nagyon kemény szellemi munka, de nem erről szólt a hozzászólásom és nem is állítottam ellenkezőjét!
Nem jól látod a dolgokat, mert nem arról van szó, hogy a munkát meg kell fizetni! Ha arról lenne szó, akkor így nézne ki a történet: a nép kitalál valamit, és akkor xyz azt mondja, hogy elvállalom adott összegért. Azaz az kereslet adott, csak kínálat nincs!
Ezzel szemben itt arról van szó, hogy xyz kitalált valamit, és azt akarja majd piacra dobni, tehát a kínálat adott, egyelőre a kereslet kérdéses. Persze ez így rendben is lenne azonban úgy gondolom nem tisztességes olyanért pénzt kérni, amit egyébként ha megvan hozzá a megfelelő tudása, akkor tőke nélkül is meg tud valósítani. Egy számítógép manapság már alapkövetelmény, mint írtam open source eszközök vannak (de ezeket te is tudod), innentől kezdve már csak össze kell dobni a programot! Ez nem egy olyan dolog, hogy például megtervezek egy teljesen új formabontó egeret, de ingyenes lehetőségek hiányában nem tudok prototípusokat gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest