Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Sosem értettem hogy mit is keresne a ló hátán a túró.

Bár az eredetijét sem ismertem. -
Armahun
addikt
Engem a kivétel erősbíti a szabályt kerget a sírba.
Egyszer félre fordították, azóta mindenki helytelenül használja.
Valójában a kivétel nem erősbíti, hanem próbára teszi azt.
Vagyis a kivétel a szabály próbája. -
Vakegérke
félisten
"... ha nem is sikerül mindig minden hibát kiszűrni, próbálok odafigyelni rá."
Itt a lényeg, legalább törekedsz rá, hogy helyesen használd szép magyar nyelvünket. A szegénységi bizonyítvány azokat illeti, akik agresszív nyegleséggel írnak ordenáré módon, és ledorongolnak mindenkit, aki ezt szóvá teszi.
Több helyen is elmondtam, hogy ha általános iskolai magyartanár lennék, az ilyeneket könyörtelenül megbuktatnám. Tiszta blamázs, ha egy mérnököt, vagy technikust kiröhög a segédmunkás, mert ez a lenézett melós látja, hogy az írásuk hemzseg a hibáktól, és még számolni sem tudnak számológép nélkül.
Na, a számolás is megérne egy misét... -
törölt tag
Tudom ez nem nekem szólt, de lehet valaki örül, hogy kijavítják. Én mindig is csapnivaló helyes író voltam. Más fórumokon, de lehet itt is, javítottak ki néhányszor. És úgy voltam vele hogy, mindig tanul valamit az ember. Hogy nem tudok helyesen írni, nem tudom, hogy szegénységi bizonyítvány e? Lehet inkább rendellenesség. (Biztos van erre szakkifejezés is.) Olvasásban is figyelmetlenebb vagyok az átlagnál. Viszont azért átnézem amit írok, és még ha nem is sikerül mindig minden hibát kiszűrni, próbálok odafigyelni rá.
-
bambano
titán
-
Vakegérke
félisten
Sűrűbb hiba a had mondjam, had tegyem, ami helyesen hadd mondjam, hadd tegyem. Nem vagyok kultúrmanus, de az a nyelvi pongyolaság, amit ebben a fórumban sokan megengednek maguknak, inkább szegénységi bizonyítvány, mint dicsőség.
Már nem szólok ilyenekért, mert megkaptam, hogy őt ilyennek kell elfogadni, meg le van sz*rva a "hejesirás", meg egyébként is menjek az anyámba. Belefáradtam. -
Stanlee
őstag
Szerencsére ma is tanultam valamit.
Viszont amit nem értek, hogy szinte mindegyik lónak túros a háta ha meghajtják (sorry, nem nagyon értek a lovakhoz), akkor mi a nagy szám abban, hogy közös?
-
Jhonny06
veterán
Honnan is tudnák, a VV-ben nem hangzanak el ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cudy routerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MotoGP & WSBK
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest