- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
A megfogalmazás alapján egyértelműen leesett neki, azt figurázta ki.

-
bobsys
veterán
Azert az mas mikor az ember szbaadsagon van meg amikor kevesebb a munka es van ido elmenni intezni ezt azt, esetleg otthon jatszani a gyerekkel fel orat. Szabadsag alatt nem nezek e-mailt, nem veszem fel a telefont es ugy egyaltalan semmilyen munkahoz kotheto dologgal nem foglalkozom, mig uresjaratoknal azert csak csoroghet a telefon meg jonnek az e-mailek.
-
-=RelakS=-
veterán
azért az remélem leesett, hogy csak lemaradt az ékezet a "fős"-ről

-
FozzieBear
csendes tag
-
enginev3.0
félisten
Hát én a heti 5 napos munkámat elvégzem 3 nap alatt, nem bánnám ha a többit saját magam dönthetném-e hogy bemegyek vagy sem...
-
-=RelakS=-
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
-
Syl
nagyúr
-
azbest
félisten
-
Dilikutya
félisten
Egy dolog a "hobbim a munkám", meg másik, amikor csinálnál valami mást is. Kertes házban lakom, van barátnőm, szeretek koncertekre járni, haverokkal sörözni, szeretek kirándulni, sörrel a kezemben vízparton süttetni magam, még dugni is szeretek, ebbe nem igazán fér bele, hogy éjjel-nappal a munkámnak éljek és még a szabadságomat se vegyem ki.

-
kymera
őstag
-
D1Rect
félisten
-
bambano
titán
én is annyira szeretek melózni, hogy már egy hónapja mondom a főnöknek, hogy mikulás után vadliba.
van ismerősöm, aki december 25-én bemegy reggel dolgozni. az ilyen miért nem válik el?
-
azbest
félisten
-
Béééla
őstag
Én is élvezem a munkámat, otthon is szoktam saját projekteken dolgozni, de amikor a decemberig gyűlt szabadnapokat nem lehetett kivenni, csak addig (cégváltás) és az ünnepekre jutott kettő, azt az ember megérzi. Jól mutatott az extra zsé, de nem jó hullákat dolgoztatni, a hétvégék meg nem elegek a feltöltődéshez.
-
jerry311
nagyúr
Jöhetne valamelyik munkamániás és dolgozhatna helyettem is. Én meg pihenhetek és jön a fizetés.
Igazából akkor már mindegy, hogy ugyanannyi pénzért 1 vagy 2 cégnek dolgozik összesen 16 órát. -
saelin
veterán
-
gaborbol
őstag
6 fos kis IT cegnel dolgozom, talan jovo honaptol mar 8 fos lesz

Nalunk is korlatlan fizetett szabadsag van, egeszen addig amig minden melo hataridore kesz. Ha nincs nagyon melo vagy eppen van valami amit intezni kell akkor szolok a fonoknek, es ennyi .
En is szeretek melozni, egy hetes nnyaralast kovetoen, hinyzik a munka meg a kollegak. -
D1Rect
félisten
-
törölt tag
-
MCGaiwer
addikt
-
Syl
nagyúr
-
wolfman
veterán
-
Pocok256
veterán
-
gabor7th
addikt
-
Apollyon
Korrektor
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Aha persze... hagyja bent a szabadságát az, akinek két anyja van. A szabadidőt semmi nem helyettesíti. A saját életem előbbre való. Sose értettem ezeket a "workalkoholistákat".
-
gabor7th
addikt
-
Vision
veterán
-
cer
tag
Mitől is lett ez a Linkedin ekkora? Itt mi a bevételi forrás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)