Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borono
csendes tag
A kijelzőt nem mondanám rosszabnak, mint más hasonló kategóriás gépek kijelzői. A legnagyobb probléma vele, hogy tükröződő a felületete, ami ugye ma nagy divat, de ebben a kategóriában elég ritka az olyan ami tükroződés mentes bevonattal rendelkezik. Ezt leszámítva kontraszban, szinekben, fényerőben sztem semmivel sem rosszabb mint a konkurencia gépei (a MAC-nél tényleg rosszabb, de az nem ez a kategória).
Én sehol sem olvastam, hogy kattogna a vinyó, emiatt nem is voltam rá kihegyezve eddig, de szerintem ha kattogna feltünt volna. Sőt szerintem hangosság téren nincs vele gond, ha nem játszol vele akkor az egész gép rohadt halk, ha játszol akkor erősebben bekapcsol a venti, de azért ezt a radeont hűteni kell.
Mellesleg korábban kérdezték páran a melegedést, kb 1 órát játszottam a Battlefield 2-vel a kijelző natív felbontásán magas textúra beállítások mellett, és így a proci és a memória is 80-85 fok között mozgott, ami bőven az elfogadható határon belül van, tekintve hogy elég vékony a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Amazon Kindle
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest