Új hozzászólás Aktív témák

• Gabor343

tag

válasz DrTroglodyte #1 üzenetére

Ha amiatt aggódsz, akkor megnyugtatlak nem kell benne "kártyáznod" :DDD , a kártyák csak az ilyen karakterosztályokat szimbolizálják, az alapok a warrior, rouge, varázsló, íjász, aztán ahogy fejlődsz tovább, szakosodhatsz valamilyen fegyver használatára vagy valamilyen mágiára, sőt ha akarsz akkor csinálhatsz ilyen hibrid classokat is. (kb hasonló rendszer mint a skyrimben, hogy egyszerre lehetsz akár harcos is meg mágus is)

Amúgy játszottam a demójával xboxon, összességében tetszett, az egyik nagyobb hiba, hogy nem lehetett állítani a kameranézetet(legalábbis én nem találtam ilyen opciót), alapból meg olyan közel van a karakterhez, hogy az már kb TPS nézetnek felel meg. A másik gondom meg a grafikával volt, azon belül is a karakterek kidolgozottságával, néhány karakter olyan csúnya volt amikor közelről mutatta párbeszéd közben, majdnem elhánytam magam. :( Remélem a teljes verzióban még ezeken változtatnak majd.
    Amúgy meg én ajánlom a játékot megvételre, ha nem is most, majd akkor amikor már kicsit lemegy az ára, mert megvan a maga hangulata. ;)

Új hozzászólás Aktív témák