Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Márpedig, olyan embert az országban nem látni, akinek minden cucca eredeti.
Főleg pl. a filmjei nem.A filmletöltés speciel nem illegális Magyarországon, ahogyan a zene sem.
Viszont finoman hozzáteszem, nekem itthon csak eredeti filmem van. Ezen felül egyetlen dolog van, amit letöltök, az pedig a Top Gear sorozat.Amúgy programok terén nem nehéz. A Windows-om, az Office-om és a Corel WinDVD 9 Plus programom, ami fizetős, és természetesen eredeti is.
Ezen felül a játékaim (mind a PC-sek, mind az a néhány Xboxos) eredetiek.
Minden más program, beleértve a nyamvadt tömörítőt is, ingyenes.És ezt úgy mondom, hogy nekem több szoftver van a gépemen, mint egy átlag hómjúzernek, mert több mindent használok aktívan.
És ez véletlenül sem a saját istenítésem: én úgy gondolom, hogy nem kell hozzá sok ész, csak igény a legalitásra. Ezért én egy vacak WinRAR-t sem warezolok, hanem simán használok free alternatívát (Peazip jelenleg).
szerk.: Abban természetesen igazat adok, hogy a legtöbb ember valószínűleg szürke, azaz van legális meg illegális tartalom is a gépén. Nekem ezzel semmi gondom nincsen. Gondom azzal van, ha valaki meg akarja ezt magyarázni, és az egész topik arról szól, hogy egy warezolás elleni intézkedést hozott az MS. Szerintem ez gusztustalan, gyomorforgató hozzáállás.
Mellesleg tudok jó pár emberről itt a PH!-n is, aki kijelenti magáról, hogy teljesen legális az utolsó bitig. Én elhiszem nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest