- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladapower
tag
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Igazából amiért a PC eladások elkezdtek visszaesni az az, hogy az emberek nem használják produktív tevékenységre a számítógépeket
Vaaaaagy az is lehet, hogy a 4 éves HW is bőven elegendő az ujabb oprendszerek futtatására...
Egy vállalatnak sem kell már kukáznia a több ezer gépét, mert generáció váltás történik SW terén...
Nekem otthon a gépem kb 5 éves kétmagos, 4GB rammal. A W8 röhögve futkos rajta KLASSZIKUS START gombbal... Sosem látom az uj felületet (ami jó lenne, ha lenne elég program hozzá).
-
RaZroX
addikt
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Na ja ez elég nagy pofára esés..Igazából a Windows max azért tudja beivinni a közhasználatba a W8 -at mert sokan nem akarnak Windows-ról váltani, mert azon nőttek fel. De mindenhol szidják szóval igazából a rendszer már most le lett írva..
(#136) fordfairlane Hát nem tudom.. én akkor sem tudom mexokni hogy egy "ikon" elfoglalja a képernyő jelentős részét.. meg a "letisztult" szó nem tudom hogy miért paint-es grafikai szinvonalt jelent az MS-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- iPhone 13 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4474
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest